Promo

UNIQA Applause - natječaj za idejno rješenje mobilne aplikacije

Foto: PR FOTO
UNIQA Applause - natječaj za idejno rješenje mobilne aplikacije
VL
Autor
PR Članak
03.05.2016.
u 13:16
Pogledaj originalni članak

UNIQA&Networks pozivaju sve mlade dizajnere, programere i kreativce da sudjeluju u natjecanju UNIQA Applause za najbolju mobilnu aplikaciju koja će približiti UNIQA brand i osiguranje potencijalnim klijentima na koristan način.

Istovremeno, ovo je idealna prilika za mlade da na kreativan i inovativan način ojačaju svoj poduzetnički duh i dobiju priliku predstaviti svoju ideju poslovnoj javnosti.

Aplikacije će biti odabrane i nagrađene početkom lipnja na europskoj marketing konferenciji UNIQA Grupe. Osim nagrada, najkreativci će dobiti priliku da svoje ideje prezentiraju predstavnicima 19 zemalja UNIQA Grupe!

Više informacija pronađite ovdje.

Foto: PR FOTO

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr