Nagrada hrvatskim dizajnerima

Ugledni Red Dot trima hrvatskim dizajnerima

Foto: Arhiva VL-a
Ugledni Red Dot trima hrvatskim dizajnerima
Autori tr, LuC
09.12.2009.
u 13:45
Ovo je već treći put da agencija Tridvajedan osvaja Red Dot, jedno od najvećih priznanja u dizajnu u svijetu. Nagrađeni dizajn temelji se na bijelim i pročišćenim površinama sa skrivenim, nevidljivim porukama.
Pogledaj originalni članak

Agencija Tridvajedan osvojila je uglednu europsku nagradu za dizajn Red Dot, koju organizira Dizajn centar u Essenu u Njemačkoj. Kreativni tim nagradu je osvojio u kategoriji godišnjih izvještaja za izvještaj "365/21246" tvrtke Ericsson NT.

Nagrađeni dizajn temelji se na bijelim i pročišćenim površinama sa skrivenim, nevidljivim porukama, na čije pronalaženje upućuju vidljivi i istaknuti brojevi. Poruke su skrivene upotrebom specifične tipografije i specijalnih boja vidljivih samo pod UV svjetlom, pa je zato u sam izvještaj integrirana džepna UV lampica.

Svijetleće poruke i lampica podsjećaju na Nikolu Teslu kao prvu osobu i stalno nadahnuće kompanije Ericsson NT, objašnjavaju svoj dizajn u agenciji Tridvajedan.

Ovo je već treći put da ova agencija osvaja Red Dot, jedno od najvećih natjecanja u dizajnu u svijetu. Osim agencije Tridvajedan bilo je tamo još uspješnih hrvatskih dizajnera, pa su Red Dot osvojili i Studio Cuculić, Studio International te dizajnerica Ksenija Jurinec.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.