strateški investicijski projekt

U kompleksu Varteksa gradit će prvi S-PARK u Hrvatskoj

Foto: Mia Horvat/24sata
U kompleksu Varteksa gradit će prvi S-PARK u Hrvatskoj
10.06.2022.
u 15:51
S-PARK Varaždin bit će prvi i jedinstveni maloprodajni park u Hrvatskoj koji će se razvijati na povijesno značajnom industrijskom mjestu, kazao je Christoph Andexlinger, glavni operativni direktor SES Spar European Centers.
Pogledaj originalni članak

Revitalizacija prostora tekstilne industrije Varteks, strateški investicijski projekt Hrvatske, ulazi u novu fazu. Suradnjom Grada Varaždina, Varteksa i austrijskog investitora SES Spar European Shopping Centers, u sjeveroistočnom dijelu stare tvornice sagradit će se S-PARK Varaždin, središnji dio kvarta. Potpisan je ugovor za izgradnju kružnog toka u Zagrebačkoj ulici, koji će biti prvi korak projekta, te sporazum o suradnji u realizaciji strateškog investicijskog projekta.

- Ovo neće biti još samo jedan trgovački centar u gradu, nego će to biti revitalizacija vrijednog prostora koji je izgubio svoju prvotnu gospodarsku namjenu. Nama Varaždincima je važno da će arhitektonsko rješenje u potpunosti uvažavati našu industrijsku baštinu i brend koji je svojevrsni simbol Varaždina, a stvarao se godinama, od nekadašnjeg Tivara do današnjeg Varteksa - rekao je dr.sc. Neven Bosilj, gradonačelnik Varaždina.

S-PARK Varaždin bit će prvi i jedinstveni maloprodajni park u Hrvatskoj koji će se razvijati na povijesno značajnom industrijskom mjestu, kazao je Christoph Andexlinger, glavni operativni direktor SES Spar European Centers.

U roku od nešto više od dvije godine otvorit će se kompleks trgovačkih, gastronomskih i uslužnih sadržaja.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.