ZAGREB CONNECT

U finalu se natječe 15 startupova

Foto: Mladen Šarić/Baggizmo
U finalu se natječe 15 startupova
22.11.2017.
u 11:12
Na najvećoj regionalnoj konferenciji 6. prosinca u Kongresnom centru ZV-a očekuje se 500 investitora i osnivača startupa
Pogledaj originalni članak

Najveća regionalna startup konferencija Zagreb Connect objavila je popis 15 finalista koji će se natjecati za nagradni fond od 130 tisuća kuna.

Ove godine će na konferenciji 6. prosinca u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma gostovati predsjednik mreže poslovnih anđela Slovenije Branko Drobnak, a očekuje se 500 investitora i osnivača startupa.Popis finalista predvodi Baggizmo, hrvatski startup koji je razvio prvi pametni novčanik na svijetu Wiseward.

Slijedi Bok Bot, novi domaći startup koji je razvio softverskog robota koji preko Facebook Messengera posjetiteljima Zagreba pomaže u razgledavanju grada, a nakon što ga napuste podsjeća da se u Zagreb vrate.

Među finalistima je i startup CircuitMess Alberta Gajšaka, koji je za svoju DIY gaming konzolu MAKERbuino preko Kickstartera prikupio više od 100 tisuća dolara kapitala. Finalisti Zagreb Connecta 2017. su i startup koji radi uređaj za rehabilitaciju DiRe Isokinetic, digitalna platforma za psihološku pomoć Exedra, zatim platforma koja koristi umjetnu inteligenciju za intermodalni prijevoz HUBBIG, osobni asistent Maggie pa prvi hrvatski modularni stol, i to od slavonske hrastovine, Modulos. Tu su još MyMyo, NewFaces, PickUp Solutions, Robokacija, VeeMee, vHeart i Zagreb Time Travel.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.