Širenje tržišta

Tvornica zdrave hrane otvorila svoj prvi pogon u Splitu

Foto: PR FOTO
Tvornica zdrave hrane Split
Foto: PR FOTO
Tvornica zdrave hrane Split
Foto: PR FOTO
Tvornica zdrave hrane Split
Foto: PR FOTO
Tvornica zdrave hrane Split
Foto: PR FOTO
Tvornica zdrave hrane Split
Foto: PR FOTO
Tvornica zdrave hrane Split
Foto: PR FOTO
Tvornica zdrave hrane Split
10.05.2019.
u 18:11
Nova trgovina otvorena je u trgovačkom centru Mall of Split, u prizemlju, i prostire se na više od 100 metara kvadratnih
Pogledaj originalni članak

Tvornica zdrave hrane otvorila je svoja vrata u Splitu. Nakon uspješnog webshopa te tri dućana zdrave hrane u Zagrebu, proširili su se i izašli na novo maloprodajno tržište.

Omiljeni brand brojnih ljubitelja zdrave prehrane nezaobilazan je u domovima svih koji na prvo mjestu stavljaju kvalitetne namirnice i super hranu. Da nije u pitanju samo trend, nego način života i usvajanje novih navika kad je u pitanju prehrana, osnivači Tvornice uvjerili su se na samim počecima kad su svojim webshopom osvojili ovaj segment tržišta u Hrvatskoj.

Prva prilika za širenje izvan Zagreba, ukazala se u Splitu gdje Tvornicu zdrave hrane prate brojni kupci i potrošači koji su konačno dobili svoje mjesto za kupnju omiljenih zdravih namirnica. Nova trgovina otvorena je u trgovačkom centru Mall of Split, u prizemlju, i prostire se na više od 100 metara kvadratnih. Prepoznatljiv dizajn prostora prisutan je i u novoj splitskoj Tvornici, gdje će odsad brojni Splićani moći uz kupnju dobiti i pokoji savjet, informirati se o novitetima, trendovima i ponudi ili jednostavno provesti ugodno vrijeme u čitanju popularnih naslova s temama zdrave prehrane dok najmlađi mogu kreativno iskoristiti vrijeme u igri.

– U sklopu naše vizije razvoja, cilj nam je otvoriti Tvornicu zdrave hrane u svim većim gradovima Hrvatske. Split je, logično, prva adresa nakon Zagreba, jer u Splitu imamo veliki interes potrošača koji su već sad putem webshopa naši vjerni kupci. Tvornica u Splitu nudi više od 2000 proizvoda koji će, uvjereni smo, zadovoljiti i potrebe najzahtjevnijih – izjavili su povodom otvaranja prve trgovine u Splitu osnivači Tvornice zdrave hrane Dominik Milolož i Elvis Kajtazović.

Osim što je okupila široku virtualnu zajednicu, Tvornica je postala odgovor na prehrambene potrebe brojnih ljudi. Tako se u ponudi proizvoda našao bezglutenski asortiman, velik izbor hrane za vegane, sugar free namirnice za dijabetičare, prehrana za sportaše i Nutrigold, vlastiti brand kojeg su osmislili tijekom dugogodišnjeg razvoja Tvornice.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.