Foto: Getty Images Tražite posao? Pogledajte što se ovaj tjedan nudi

Tražite posao? Pogledajte što se ovaj tjedan nudi

07. 08. 2018. u 12:58 0
Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove iz različitih područja, na različitim lokacijama diljem Hrvatske, na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

U čemu je problem Mjesecima traže konobara: 'Plaća je 5000 kuna, ali nitko ne želi konobarski posao'

Prometnice Zagreb d.o.o., mlada i najbrže rastuća firma u segmentu niskogradnje, zapošljava na poziciji: Projektant niskogradnje/Nadzorni inženjer (m/ž) u Zagrebu. Na ovom poslu vas očekuje praćenje dinamike i kvalitete izvođenja radova, ispunjavanje i ovjera građevinskog dnevnika te stalna komunikacija sa svim sudionicima gradnje. Uvjeti su: VSS – ovlašteni inženjer građevine (upis u komoru), AutoCAD, Plateia (prednost) te minimalno 3 godine na istim ili sličnim poslovima. Prijavite se brzom prijavom!

Sveučilište u Zagrebu ima raspisan natječaj za poziciju: Stručni suradnik u Uredu za međunarodnu suradnju (m/ž), u Zagrebu. Ako imate jednogodišnje iskustvo, završen preddiplomski ili diplomski sveučilišni studij ili integrirani studij Poslovne ekonomije - smjer financije ili računovodstvo, izvrsno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu te izvrsno znanje rada na računalu na razini samostalnoga korištenja standardnih alata (MS Office: Excel, Word, PowerPoint i sl.), provjerite natječaj. Prednost: znanje rada u bazama podataka moveOn i MobilityTool te iskustvo rada na međunarodnim projektima (poslovanje). Prijavite se ovdje.

Istraživanje Davali bi otkaze, a sami bi prihvatili posao preko veze

Pepco, europski lanac diskontnih trgovina koji nudi odjeću za cijelu obitelj i proizvode za kućanstvo po najnižim cijenama, zapošljava na poziciji: Voditelj ekspanzije (m/ž) za rad na području Hrvatske i Slovenije. Ovaj posao uključuje prikupljanje informacija o tržištu nekretnina, provjeravanje poslovnih objekata u smislu projektne dokumentacije, kupovnog potencijala, konkurentnosti i utjecaja drugih zakupaca. Ako imate dvogodišnje iskustvo, timski ste igrač okrenut postizanju ciljeva, ovo je prilika za vas. Prijavite se brzom prijavom.

METRO Cash & Carry, prvak neovisnog poslovanja i vodeća internacionalna kompanija u veleprodaji, zapošljava Administratora/Blagajnika (m/ž) u Puli. Ako se pridružite na ovoj poziciji, vaš posao će uključivati: ažurnu pripremu i praćenje protoka dokumentacije vezane uz slaganje robe, dostavu i povrat robe, dnevne obračune blagajne te brojne druge poslovne zadatke. Koje? Provjerite na linku i na vrijeme se prijavite. Sretno!

Radna mjesta Vlada povećala kvote za zapošljavanje stranaca, najviše u graditeljstvu

Strabag, europski tehnologijski koncern za građevinske usluge, zapošljava Voditeljicu/Voditelja strojarskih radova u Zagrebu. Preduvjet za prijavu na ovaj natječaj su VŠS, VSS – inž. strojarstva ili dipl. inž. strojarstva, upis u imenik ovlaštenih voditelja građenja strojarske struke, znanje engleskog jezika u govoru i pismu, rad na računalu MS Office, AutoCad te spremnost na putovanja i rad na terenu uz posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Prijavite se brzom prijavom.

Pevec zapošljava Voditelja službe za ekspanziju, izgradnju i održavanje (m/ž) u Zagrebu. Trebate: VSS/magistar struke (poželjno građevinskog ili srodnog smjera), minimalno tri godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, iskustvo u primjeni odgovarajućih zakona i tumačenju projektne dokumentacije te izuzetno razvijene organizacijske vještine. Prijavite se ovdje do 10.08.!

državni zavod za statistiku Stopa nezaposlenosti pala na rekordno nisku razinu od 8,8 posto

Welmax + Sp. z o.o. Spolka Komandytowa ima otvoreno radno mjesto za Voditelja call centra (m/ž) u Zagrebu. Na ovom poslu ćete imati odgovornost vođenja prodajnog tima, izrađivat ćete izvješća te usmjeravati tim u realizaciju zacrtanih planova prodaje. Prijavite se brzom prijavom.

McDonald's, najveći lanac restorana brze usluge u svijetu, zapošljava radnike (m/ž) u restoranu. Mjesto rada: brojni gradovi diljem RH. Poslodavac nudi ugovor o radu na puno radno vrijeme, studentski posao, adekvatan trening i praćenje razvoja te mogućnost napredovanja u dinamičnom radnom okruženju. Provjerite gradove i uvjete prijave ovdje.

Revitalizacija najugroženije regije Projekt Slavonija, Baranja i Srijem donosi 6,8 milijardi kuna EU novca

Grawe zapošljava dva Predstavnika prodaje (m/ž) u Požegi. Na ovom poslu možete očekivati rad na terenu s postojećim i novim strankama u svrhu ostvarenja svojih ciljeva te kreiranje ponude i prodaju polica osiguranja. Ako ste dinamični, komunikativni i u kontaktu sa širokim krugom ljudi, a spremni ste na učenje, prijavite se putem brze prijave!

Sberbank d.d. ima otvoreno radno mjesto za HR Business partnera (m/ž) u Zagrebu. Na ovom poslu vas očekuje aktivno sudjelovanje u procesu zapošljavanja i onboardingu novih zaposlenika, procjena i predviđanje potreba vezanih uz ljudske resurse, obuka zaposlenika i treniranje, ocjena izvedbe, planiranje osobnog razvoja i upravljanje talentima. Prijavite se putem brze prijave. Sretno!

Pogledajte video o misterioznim ljudima - tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva...:

Veliki vodič kroz goriva
Kako kaloričnost goriva utječe na vaš motor?
pogledajte na vecernji.hr

Još nije ostavljen niti jedan komentar! Pokrenite raspravu!

Komentirajte
Vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice vecernji.hr kliknite na "Slažem se".