Novi poslovi

Tražite posao? Pogledajte što se nudi ovoga tjedna

Foto: Getty Images
Tražite posao? Pogledajte što se nudi ovoga tjedna
08.01.2019.
u 14:18
Prima namještaj d.o.o. zapošljava na 4 pozicije u Zagrebu. Traže se: Fotograf (m/ž), Grafički dizajner (m/ž), Produkt dizajner (m/ž) i Prodajni savjetnik (m/ž)
Pogledaj originalni članak

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Prima namještaj d.o.o. zapošljava na 4 pozicije u Zagrebu. Traže se: Fotograf (m/ž), Grafički dizajner (m/ž), Produkt dizajner (m/ž) i Prodajni savjetnik (m/ž). Radi se o poslodavcu koji predstavlja najveći poslovni sustav proizvodnje i prodaje namještaja u regiji. Ako želite puno naučiti i raditi u dinamičnom okruženju, ne propustite priliku i provjerite uvjete natječaja koji su vam 'zapeli za oko'.

Wollsdorf Components d.o.o., tvrtka u stopostotnom obiteljskom vlasništvu te jedan od vodećih europskih proizvođača,  ima 5 raspisanih natječaja za rad u poduzetničkoj zoni Jalžabet. IT – infrastruktura & support (m/ž), Djelatnik za rad u odjelu Research & Development/CAD (m/ž), Radnik u sortiranju (m/ž), samo su dio ponuđenih radnih pozicija. Provjerite ih sve na linku i pravovremeno se prijavite.

Metro Cash & Carry d.o.o. prvak neovisnog poslovanja i vodeća internacionalna kompanija u veleprodaji te najveća prodajna linija unutar METRO AG, dodatno proširuje svoj tim i zapošljava u Poreču, Puli, Rijeci, Zadru, Dubrovniku. Traži se djelatnik za poziciju: Administrator – Blagajnik (m/ž). Vaš posao na ovoj poziciji uključuje pripremanje i praćenje protoka dokumentacije vezane uz odjel dostave, a poslodavac se brine za vašu obuku, redovita primanja i ugodnu radnu okolinu. Klik na brzu prijavu.

Naton ljudski potencijali d.o.o., za klijenta – uspješnu privatnu polikliniku u Zagrebu, zapošljava na poziciji: Doktor - specijalist medicine rada i sporta (m/ž). Traži se kandidat sa završenim Medicinskim fakultetom, uz završenu specijalizaciju medicine rada i športa, kao i važeću licencu te potvrdu o nekažnjavanju. Služenje računalom i Internetom te engleskim jezikom za potrebe struke, obvezni su, a iskustvo rada nije uvjet za prijavu. Klik na link.

Le Méridien Lav, Split trenutno zapošljava na 2 pozicije. Potrebiti su radnici za radna mjesta: Voditelj prodaje poslovnih prostora/Shops manager (m/ž) i Executive Pastry Chef (m/ž). Riječ je o najvećem svjetskom lancu hotela Marriott International sa portfoliom od 5.000+ hotela. Voljeli biste raditi u ugostiteljstvu u srcu Dalmacije? Provjerite uvjete natječaja na linku i aplicirajte do 31.01.

Kühne & Nagel d.o.o. u Svetoj Nedelji zapošljava na 2 pozicije: Carinski deklarant (m/ž) i Voditelj carinskog odjela (m/ž). Ovaj poslodavac pruža potpuno integrirana i inovativna logistička rješenja te pokriva sve elemente suvremenog transporta, uključujući avionski, kamionski i pomorski prijevoz tereta. S podružnicom u Rijeci ovaj poslodavac broji 120 djelatnika i pruža usluge, kako nacionalnim tako i međunarodnim strankama. Želite li biti dio ovog dinamičnog tima, provjerite obje pozicije na linku i pravovremeno se prijavite.

Dekra  zapošljavanje d.o.o. agencija je za posredovanje pri zapošljavanju, ispitivanje tržišta i javnog mnijenja, te za klijenta - vlasnika kampa s najinovativnijom ponudom smještaja, traži ambicioznu i stručnu osobu na poziciji: Direktor kampa (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a potrebno vam je petogodišnje iskustvo na odgovarajućim rukovodećim poslovima u sektoru turizma, iskustvo u marketingu i prodaji turističkih usluga te odlično znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Više detalja doznajte klikom na link.

Welmax u Zagrebu zapošljava Koordinatora poslovanja sa znanjem poljskog jezika (m/ž). Na ovom poslu vas očekuje dinamičan posao u iskusnom timu, ugovor na neodređeno vrijeme te rad u renomiranoj tvrtki, koja ima 15 godina liderstva u prodaji u Europi. Kliknite na brzu prijavu i u svega nekoliko klikova aplicirajte na ovaj natječaj.

posao.hr za klijenta – tvrtku s dugogodišnjim iskustvom u maloprodaji asortimana za uređenje doma, zapošljava Rukovoditelja nabave (m/ž). Na ovom poslu bit ćete u konstantnoj komunikaciji s voditeljima prodajnih centara, komercijalistima, stranim dobavljačima. Također, organizirat ćete prijevoz robe i pratiti zalihe. Ako ste 'potkovani' s 3 do 5 godina iskustva na istim ili sličnim poslovima, ne propustite kliknuti na link.  

Pepco, vodeći europski diskontni lanac, zapošljava Voditelja ekspanzije (m/ž), za rad u Hrvatskoj i Sloveniji. Glavne poslovne zadaće odabranog kandidata uključuju prikupljanje informacija o tržištu nekretnina, provjeravanje poslovnih objekata u smislu projektne dokumentacije, pripremanje izvješća o slobodnim nekretninama ili investicijskim objektima te brojne druge. Ako imate 2 godine radnog iskustva, timski ste igrač okrenut prema postizanju ciljeva, upravo vi ste idealni kandidat. Prijavite se do 14.01. brzom prijavom.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.