Dobar plan

Ma tko će raditi do 67., evo kako se umiroviti u 50. godini!

Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
umirovljenici
05.03.2014.
u 13:00
Tko je u prednosti i na koje načine postići da se umirovite već u 50. godini, pogledajte u videu.
Pogledaj originalni članak

Mnogima i sama pomisao da će morati raditi do 67. godine te tek onda otići u mirovinu izaziva nelagodu. No, postoje načini kako se prije umiroviti.

Tko je u prednosti i na koje načine postići da se umirovite već u 50. godini, pogledajte u videu.

>>Svakog člana pitat će se pojedinačno hoće li iz 2. u 1. stup

>>Zbog krize, jagma za životnim osiguranjem

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

NE
neki
13:26 05.03.2014.

Sve OK, samo je krivi prijedlog za štednju, jer osiguranje života je kako ime kaže osiguranje života, a ako želite štedjeti imate III stup, oročena sredstva, stambenu štednju, itd...

Avatar bereza
bereza
16:02 05.03.2014.

Ispravan i istinit naslov ovog valjda plaćenog oglasa trebao je biti: "Kako fond menadžerima kojima ćete na lijepe oči poklanjati svoj novac 30-tak ili 40-tak godina omogućiti da se umirove s 30 godina!"

DU
Deleted user
19:10 05.03.2014.

Svašta. Bolje je imati strica nekog poznatog Hrvatskog tajkuna.