Traže djelatnike

Telperformance u Splitu primio 1100 životopisa

Foto: Pixabay
Posao
Foto: Pixabay
Posao
09.08.2016.
u 06:30
Potvrda o otvaranju call centra u Splitu očekuje se u rujnu, a trenutačno se rješavaju briokratski problemi, kaže voditelj Gabriele Piva
Pogledaj originalni članak

Nakon uspješnog predstavljanja tvrtke Telperformance, svjetskog lidera u pružanju podrške klijentima kroz više kanala, održanog početkom srpnja, nastavljaju se pregovori za otvaranje pozivnog centra u Splitu. Naime, službena potvrda za otvaranje splitskog pozivnog centra koji bi trebao pokrivati područje istočne Europe još nije stigla, no voditelj projekta Gabriele Piva napominje da će u rujnu imati službenu potvrdu.

– Trenutačno se bavimo birokratskim problemima i drugim provjerama kako bismo donijeli konačnu odluku o otvaranju novog ureda u Splitu. Odlučit ćemo u rujnu i tada obavijestiti sve kandidate o tome. Mi smo tvrtka koja je uvelike orijentirana na ljude i radimo na intenzivnom tržištu, a naš poslovni model dobro funkcionira samo ako imamo što veći doseg i broj ljudi. Ured koji planiramo otvoriti mora brzo narasti na broj do 2000 zaposlenika – otkriva Gabriele Piva.

Piva ne krije oduševljenje odazivom na predstavljanje tvrtke koje su organizirali u Splitu.

– Nakon našeg službenog predstavljanja u Splitu mogu samo reći da je bilo uzbudljivo. Prikupili smo 700 životopisa putem e-maila i Facebook stranice u tjednu prije događanja i dodatnih 400 intervjua tijekom predstavljanja. Odaziv je bio odličan. Razina jezičnih vještina i obrazovanja kandidata vrlo je visoka, čak i iznad naših očekivanja – kaže Piva

Inače, uvjet za dobivanje ovog posla poznavanje je engleskog, talijanskog, francuskog, španjolskog, njemačkog ili nekog drugog stranog jezika.

>> Želim raditi već 20 godina, ali kad vide tko sam, nema šanse

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.