PROMO

Tele2 BEZBROJ GB dobitnik nagrade Odabrani proizvod godine

Foto: Promo
Tele2 BEZBROJ GB dobitnik nagrade Odabrani proizvod godine
20.02.2019.
u 16:43
Korisnici prepoznali prednosti neograničenog interneta na pokućnom i mobitelima te odabrali BEZBROJ GB kao najbolji proizvod godine u kategoriji „mobilni internet“, zahvaljujući njegovoj inovativnosti i atraktivnosti.
Pogledaj originalni članak

U današnje vrijeme kada korisnici sve više vremena provode online surfajući, igrajući igre ili gledajući omiljene video i glazbene sadržaje, potreba za neograničenom slobodom komunikacije sve je veća. Svjesni te potrebe, a kao stalni izazivač promjena na telekom tržištu, Tele2 je prvi i jedini teleoperater koji korisnicima omogućuje uživanje u neograničenim SMS porukama, razgovorima i internetu zahvaljujući platformi BEZBROJ GB.

Zahvaljujući prednostima koje pruža BEZBROJ GB prestižna svjetska nagrada za inovativnost Odabrani proizvod godine, koja se dodjeljuje od strane potrošača za nove, poboljšane i inovativne proizvode, dodijeljena je 18. veljače upravo Tele2. Pobjeda je ostvarena u kategoriji „mobilni internet“ za neograničen internet na pokućnom i mobitelima.

Cijena, kvaliteta i inovativnost proizvoda najbitniji su elementi koje korisnik uzima u obzir prilikom kupnje nekog proizvoda. a baš su ti elementi u fokusu Odabranog proizvoda godine. Na ishod natjecanja utjecali su isključivo kupci, kao ispitanici u transparentnom i nezavisnom istraživanju javnog mnijenja koje za Odabrani proizvod godine već godinama uspješno provodi renomirana i specijalizirana agencija za istraživanje tržišta AGB Nielsen. Oni su ocjenjivali inovativnost i atraktivnost nominiranog proizvoda te određivali svoju namjeru za kupnju.

“Čast nam je i zadovoljstvo što su korisnici prepoznali prednosti neograničenog interneta na pokućnom i mobitelima te odabrali BEZBROJ GB kao najbolji proizvod godine u kategoriji „mobilni internet“, zahvaljujući njegovoj inovativnosti i atraktivnosti. Činjenica da ovo priznanje i nagrada dolaze upravo od naših korisnika još jednom dokazuje kako su nam upravo oni i njihovo iskustvo na prvom mjestu te će nam biti dodatan poticaj za daljnji doprinos u mijenjanju svijeta komunikacije“, izjavila je direktorica komunikacija Tele2 Hrvatska Sonja Miočić preuzimajući nagradu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr