T-Hrvatski Telekom ukupno donirao za blagdane 1,15 milijuna kuna

Foto: arhiva vl
T-Hrvatski Telekom ukupno donirao za blagdane 1,15 milijuna kuna
18.12.2009.
u 12:40
T-Hrvatski Telekom je danas u Kliničkoj bolnici Sestre milosrdnice u Zagrebu predstavio ovogodišnju blagdansku donaciju namijenjenu zdravstvenim ustanovama diljem Hrvatske.
Pogledaj originalni članak

T-Hrvatski Telekom je danas u Kliničkoj bolnici Sestre milosrdnice u Zagrebu predstavio ovogodišnju blagdansku donaciju namijenjenu zdravstvenim ustanovama diljem Hrvatske. Tom je prigodom ravnatelju Kliničke bolnice Sestre milosrdnice prof. dr. sc. Krešimiru Rotimu simbolični ček za nabavku potrebne opreme za hitan prijam na Kliniku za kirurgiju uručio predsjednik Uprave i glavni direktor T-HT-a Ivica Mudrinić.

Ovogodišnja blagdanska donacija T-Hrvatskog Telekoma osim spomenute uključuje i potrebnu opremu za još pet zdravstvenih ustanova diljem Hrvatske: Ustanovu za hitnu medicinsku pomoć u Rijeci, te ambulante za hitan prijam u Domovima zdravlja u Vukovaru, Šibeniku, Dubrovniku i Slavonskom Brodu. Ukupna vrijednost donacije iznosi 1,15  milijuna kuna. 

 Ukupna je vrijednost  T-HT-a dosadašnjih donacija u zdravstvo diljem Hrvatske za nabavku medicinskih uređaja, opreme, vozila i edukacijske projekte gotovo 10 milijuna kuna.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar punkufer
punkufer
12:46 18.12.2009.

Lijepo. Samo što je to dvomjesečna plaća ovog nasmiješenog lika u srediini - Mudrinića, a u odnosu na stotine miljuna kuna koje odlaze u inozemstvo (da to ide glatko brine upravo on) to je ništa.