Zahvalnost

Svim zaposlenicima u SPAR i INTERSPAR trgovinama dodatni bonus od 1500 kuna

Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
Svim zaposlenicima u SPAR i INTERSPAR trgovinama dodatni bonus od 1500 kuna
18.03.2020.
u 12:39
Veliko hvala svim djelatnicima u SPAR i INTERSPAR trgovinama diljem Hrvatske koji ulažu izniman trud kako bi osigurali nesmetanu opskrbu hrane i drugih potrepština za sve naše građane.
Pogledaj originalni članak

Kako bi im dodatno iskazali svoju zahvalnost odlučili smo svim našim zaposlenicima isplatiti dodatni bonus od 1500 kuna neto i to u dva navrata - 750 kuna odmah i 750 kuna na kraju mjeseca.

Kao što smo već izvijestili, da bi zaštitili svoje djelatnike koji su u bliskom kontaktu s kupcima, omogućili smo im zaštitne maske, rukavice i dezinfekcijska sredstva.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr