PREPOZNATI U OBRAZOVANJU

Styriji Hrvatska Zlatni indeks

Styriji Hrvatska Zlatni indeks
23.03.2017.
u 11:10
Medijska kompanija drugu je godinu zaredom dobila posebno priznanje udruge eSTUDENT za projekte koji podupiru studentski život
Pogledaj originalni članak

Svečanom dodjelom u Hrvatskom državnom arhivu jučer je završilo natjecanje Zlatni indeks u organizaciji udruge eSTUDENT, a na kojem je Styria Hrvatska, drugu godinu zaredom, osvojila posebnu nagradu Povjerenstva za doprinos studentskoj zajednici i iznimno djelovanje u poboljšanju studentskoga standarda.

Zlatni indeks je jedinstveni projekt u sklopu kojega se nagrađuju poduzeća koja aktivno sudjeluju u životu studenata te koja potiču i omogućuju prilike za stjecanje praktičnih znanja i iskustva.

Krajnji je cilj ove nagrade porast kvalitete obrazovanja i povezivanje studenata sa stvarnom praksom i poslovnim svijetom. Nagrada Zlatni indeks dodjeljuje se od 2011., a Styria na natjecanju sudjeluje od 2012. godine, te je ponosan dobitnik ukupno pet nagrada u različitim kategorijama.

Ove godine u natjecanju je sudjelovalo 26 poduzeća, a nagrade su dodijeljene u pet kategorija, posebno za velika i posebno za mala i srednja poduzeća. Odluku o dobitnicima donijeli su predstavnici studentskih udruga svih javnih sveučilišta u Republici Hrvatskoj.

Udruga eSTUDENT Styrijin je doprinos prepoznala i nagradila zbog gotovo 19 tisuća sati uloženih u organizaciju projekata namijenjenih studentima (Styria SCOOL akademija, Hrvatska pamet Hrvatskoj, Iskustvo zlata vrijedi), predavanja Styrijinih stručnjaka na raznim fakultetima, organiziranje okruglih stolova, više od 9000 sati odrađenih studentskih praksi u 2016. godini, ali i zbog posebnih rubrika Styrijinih izdanja 24sata, Poslovni dnevnik i Večernji list, posvećenih obrazovanju. 

>> Tri Styrijina portala drže prva tri mjesta po čitanosti

>> Povijesna dominacija Styrije na domaćem tržištu!

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.