pronašao partnera

Srpski tajkun Mišković prodao Delta Maxi za 932,5 milijuna eura

Foto: Arhiva VL
Srpski tajkun Mišković prodao Delta Maxi za 932,5 milijuna eura
03.03.2011.
u 09:06
Ta transakcija, kažu iz Delta holdinga, predstavlja najveću stranu investiciju u Srbiji.
Pogledaj originalni članak

Delta Holding u vlasništvu srpskog tajkuna Miroslava Miškovića objavio je jutros prodaju Delta Maxi grupe Delhaize Grupi za 932,5 milijuna eura. Ta transakcija, kažu iz holdinga, predstavlja najveću stranu investiciju u Srbiji i omogućava da Delta Maxi postane dio globalnog lanca maloprodaje prehrambenih proizvoda, jednog od najvećih u jugoistočnoj Europi.

Zaključenje transakcije očekuje se u trećem kvartalu 2011. godine. Mišković je dugo pregovarao s hrvatskim tajkunom Todorićem o spajanju Agrokora, Delte i Mercatora u zajedničku tvrtku, ali, kako to nije uspjelo, potražio je partnera u belgijskoj Delhaize grupi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 17

UM
umag
10:32 03.03.2011.

eto zato su ljudi ginuli

OB
-obrisani-
10:41 03.03.2011.

Iz kojeg li je taj BLAZENOG drustvenog sistema izasao kad je postao tajkun... Svaka slicnost sa Hrvatskom je SLUCAJNA. Jednom rat, drugom brat. Koliko brzo shvacamo...kroz 15 godina ce svima biti sve jasno.

PR
propalica
09:23 03.03.2011.

ah, srpski todorić....