Noviteti

Sajam EU fondova i licenciranje grla hladnokrvnjaka

Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Sajam EU fondova i licenciranje grla hladnokrvnjaka
18.03.2019.
u 18:00
Popratne manifestacije Proljetnog sajma su i Sajam poljoprivredne mehanizacije te 4. Drvni svijet
Pogledaj originalni članak

Ovogodišnje proljetno izdanje Bjelovarskog sajma koji se održava od 29. do 31.ožujka obogaćeno je Sajmom EU fondova. Mjesto je to na kojem će poljoprivrednici, obrtnici i poduzetnici koji su povukli sredstva iz Eu fondova dobiti priliku da se predstave i svojim savjetima pomognu svim zainteresiranima da lakše dođu do novca iz Europske unije.

Program sajma pogledajte OVDJE.

- S obzirom na to da se sve više osoba u našem kraju odlučuje na taj potez, odlučili smo dati priliku onima koji su već povukli sredstva da se predstave i da svim zainteresiranim za povlačenjem sredstava pruže informacije te time olakšaju put do samog cilja - objašnjava Davorin Posavac, direktor Bjelovarskog sajma.

Novitet u Gudovcu je i to da će središnji savez udruga uzgajivača hrvatskog hladnokrvnjaka-SSUUHH organizirat će licenciranje grla hladnokrvnjaka. Na Demo poligonu sajma predstavit će se najnovija i najmodernija poljoprivredna i šumarsko-drvna mehanizacija, najveća ponuda opreme za šumarstvo i drvnu tehnologiju do sada.

Popratne manifestacije Proljetnog sajma su Sajam poljoprivredne mehanizacije te 4. Drvni svijet. Kako kaže Davorin Posavac, direktor sajma, cilj obje manifestacije je na jednom mjestu okupiti i predstaviti poslovne subjekte vezane uz poljoprivrednu mehanizaciju, opremu za šumarstvo i drvnu tehnologiju te da oni da sklope što više poslovnih suradnji i posjetiteljima prikažu sve novitete kojima raspolažu.

Osim što su dodatno asfaltirani izložbeni prostori kako bi se podigla razina kvalitete izložbenih prostora te kako bi se zadovoljile potrebe izlagača, Paviljon 9 je pretvoren u restoran s vrhunskom ugostiteljskom ponudom koja će obogatiti i podići ponudu sajamskog ugostiteljstva.

Osim zabavnog parka za djecu, u suradnji s različitim izlagačima i Udrugama bit će organizirana natjecanja i zabavni sadržaji poput „Gudosječe“ koje svake godine privlači sve veći broj natjecatelja, dok će za pripadnice ljepšeg spola biti organizirana revija Etno nakita.

Sadržaj omogućio Bjelovarski sajam

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr