dobre prilike

Rohatinskog žele u Goldman Sachsu i JP Morganu?

Foto: Žarko Bašić/Pixsell
Rohatinskog žele u Goldman Sachsu i JP Morganu?
11.07.2012.
u 13:15
Ako Rohatinski odluči odbiti inozemne ponude, karijeru bi mogao nastaviti u Agrokoru
Pogledaj originalni članak

Željko Rohatinski svojim je djelovanjem na čelu HNB-a zadužio mnoge i, čini se, privukao pozornost nekih moćnih ljudi. Gdje će bivši guverner HNB-a nastaviti svoju karijeru, nije poznato, ali nude mu se dobre prilike. 

Rohatinskog, prema pisanju tjednika Globus, "vrbuju" iz američke banke Goldman Sachs, a govori se da je za njega zainteresiran i tamošnji JP Morgan. Ako Rohatinski odluči odbiti inozemne ponude,  karijeru bi mogao nastaviti u Agrokoru.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 29

OB
-obrisani-
14:16 11.07.2012.

Ništa čudno! Za strane gazde prvoklasno je odradio zadatak i sada će ga doživotno uhljebiti. Ne znam samo zašto naše sudstvo ne reagira nakon HNB-ova lopovluka, onih famoznih 130 sekundi na koliko su odblokirali propalu Credo-banku i isplatili povlaštene. Istodobno su sredstva lokalne samouprave ostavili zamrznutim i malim proračunima prouzročili goleme štete. Ali koga briga za stoku sitnoga zuba...

HO
Hortator
14:33 11.07.2012.

Lupetate gluposti ..... da nije bilo Rohatinskog Hrvatska bi bila sad gora od Grčke. Pričate o nekom lopovluku a i ove izbore ste glasali za HDZ. Ako ne razumijete o čemu je riječ ne trkaljajte. Rohatinski je jedan od najvećih svijetskih stručnjaka pa nije ni čudo da može dobiti posao gdje hoće. Razmislite malo tko Vama nudi posao i šta je to što vi radite. Ovo sam rekao s tim da ne volim ni malo bankare i da sam svjestan da su oni izvor svega zla na ovome svijetu i da su oni odgovorni za svijetsku krizu.

ĆA
ćaćaća
13:31 11.07.2012.

samo neka pripazi ili neka provjeri koliko u tim firmama ljudi ima partijske knjižice...jer ako ih ima onda bolje da ne prihvati posao..jer ne gine mu otkaz:))