PROMO

Regionalni dani EU fondova u Murskom Središću

Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
Regionalni dani EU fondova u Murskom Središću
03.12.2019.
u 16:18
“Regionalni dani EU fondova” održat će se u utorak 17. prosinca 2019. u Centru za kulturu „Rudar“ (Trg bana Josipa Jelačića), s početkom u 10 sati.
Pogledaj originalni članak

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s institucijama u sustavu upravljanja i kontrole korištenja EU fondova i Gradom Zabokom organizira informativno-edukativno događanje s ciljem informiranja javnosti o korištenju fondova Europske unije.

Regionalne dane EU fondova“ pozdravnim govorima otvorit će g. Dražen Srpak, gradonačelnik Murskog Središća, kao i predstavnik Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Informativno – edukativni dio događanja započet će panel raspravom pod nazivom „Razvoj Međimurja kroz fondove Europske unije“ na kojoj će sudjelovati predstavnici institucija i lokalni poduzetnici s iskustvom korištenja sredstava iz fondova Europske unije.

Nastavno na panel raspravu uslijedit će stručna predavanja pod nazivom "EU fondovi kao mogućnost financiranja" na kojima će se predstaviti aktualni i budući natječaji.

Po završetku stručnih predavanja održat će se edukacija "Predstavljanje mjera ruralnog razvoja i postupak prijave na natječaj" na kojoj će predstavnici Poslovne zone Ivanec d.o.o. predstaviti aktualne mogućnosti financiranja u okviru mjera ruralnog razvoja i upoznati posjetitelje s procesom prijave putem AGRONET aplikacije. Zaključno, svi sudionici imat će mogućnost postaviti pitanja vezana uz EU fondove.

Regionalni dani EU fondova u Murskom Središću

Događaj “Regionalni dani EU fondova” namijenjen je svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja fondova Europske unije. Putem interaktivnih radionica, panel rasprava i edukativnih sadržaja, polaznici će uz korisne savjete ujedno imati priliku razmijeniti iskustva i povezati se s predavačima i drugim sudionicima, sa svrhom jačanja suradnje na svim razinama i realizacije što većeg broja projekata.

Prijavite se na besplatne edukacije, saznajte sve o mogućnostima korištenja EU sredstava i postanite dio svijeta EU fondova!

Program događanja dostupan je ovdje.

Fill out my online form.
ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr