ZAHVALA

Radnicima Podravke uz regres i 1000 kuna nagrade

Foto: Podravka
Podravka
Foto: Podravka
Podravka
Foto: Podravka
Podravka
01.07.2020.
u 13:06
Uprava Podravke donijela je odluku o isplati jednokratne nagrade zaposlenicima u iznosu od 1.000 kuna neto u znak zahvale za njihov doprinos ostvarenim rezultatima kompanije te izniman angažman uslijed epidemije koronavirusa.
Pogledaj originalni članak

Tako će radnicima Podravke, uz uvećani regres do visine maksimalnog neoporezivog iznosa od 3.000 kuna neto, u srpnju biti isplaćena i ova dodatna nagrada.

 „Zahvaljujući vrijednom radu naših zaposlenika uspjeli smo pravovremeno i uspješno odgovoriti na izazove u proteklom razdoblju. Prvo tromjesečje završili smo sa značajnim rastom prihoda i profitabilnosti, a pozitivan rezultat uspjeli smo zadržati i u drugom kvartalu unatoč negativnim utjecajima COVID-a 19 na naše poslovanje.  Za to su najzaslužniji naši radnici, a ove nagrade su zahvala i dodatan poticaj za razdoblje koje je pred nama“, istaknuo je Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke.

Foto: Podravka
Podravka

Podravka kontinuirano nagrađuje svoje zaposlenike za doprinos rastu i razvoju kompanije te pojačani radni učinak. Tako su u ožujku ove godine radnici u proizvodno logističkim cjelinama te direktno povezanim službama nagrađeni s 1.000 kuna neto za rad u tri smjene, s obzirom na tada povećane potrebe tržišta za Podravkinim proizvodima, a u prošloj je godini na ime raznih dodataka pored osnovne plaće isplaćeno prosječno više od 11.000 kn neto.

ŽESTOKA BORBA IZNAD CRNOG MORA

VIDEO Ukrajina naoružala svoje dronove pa ušla u bitku s ruskim helikopterom: 'Mnogi su mislili da je ovo nemoguće'

Na snimci se vidi ukrajinski dron kako spretno manevrira kako bi izbjegao napade ruskog jurišnog helikoptera. Ipak, naposljetku, dron usporava i zaustavlja se prije nego što ga zahvati nova paljba. Zapali se, a zatim eksplodira. Ovaj prizor označava prvi put da je primijećena ukrajinska pomorska bespilotna letjelica naoružana protuzračnim projektilom, što je znak brze evolucije u strategiji obrane Ukrajine.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr