priznanje

Projekti Styrije osvojili nagrade za inovativnost i kreativnost

Foto: VL
styria (1)
Foto: VL
styria (1)
Foto: VL
styria (1)
20.04.2013.
u 19:20
S osvojenom nagradom u dvije kategorije i nominacijom u jednoj, Styria je dominirala dodjelom te još jednom dokazala kako su nove ideje, kreativnost, brza prilagodljivost promjenama i briga o čitateljima nužni za napredak i nove uspjehe.
Pogledaj originalni članak

U Puli je u petak održana dodjela Nagrada za inovativnost i kreativnost najzaslužnijim pojedincima, organizacijama, institucijama i projektima koji su obilježili proteklu godinu. Nagradu već šestu godinu zaredom dodjeljuje Mreža za razvoj i kreativnost, a ove godine medijskoj grupaciji Styria Hrvatska nije nedostajalo razloga za slavlje. S osvojenom nagradom u dvije kategorije i nominacijom u jednoj, apsolutno je dominirala dodjelom te još jednom dokazala kako su nove ideje, kreativnost, brza prilagodljivost promjenama i briga o čitateljima nužni za napredak i nove uspjehe.

Između brojnih prijava pristiglih na adresu Mreže za razvoj i kreativnost, stručni žiri u sastavu 17 eminentnih hrvatskih stručnjakau petak je odabrao najbolje od najboljih u devet kategorija. Među njima se našao specijalizirani portal o zdravlju i vitalnosti iz portfelja 24sata - portal Zdravakrava.hr, sa svojim uspješnim projektom Mršavimo zajedno kojim je educirao javnost o zdravom načinu gubitka viška kilograma te odnio pobjedu u kategoriji Kreativni i inovativni projekt društvene odgovornosti.

- Priznanje u kategoriji društveno odgovornog projekta pokazalo je da upravo mediji trebaju i mogu igrati značajnu ulogu u informiranju javnosti da su zdrave životne navike ključne u prevenciji prekomjerne tjelesne težine koja posljednjih godina postaje ozbiljan društveni i zdravstveni problem. Sretni smo što je ova nagrada došla upravo u ovom trenutku jer uskoro iz digitalne tvornice 24sata lansiramo novi projekt pod nazivom „Mršavimo Zajedno Klub“ koji će biti apsolutno osvježenje za čitatelje i korisnike interenta, a posebno publiku koja želi unaprijediti kvalitetu života i pri tome zdravo mršaviti - najavila je Jasna Duspara, glavni urednik portala Zdravakrava.hr.

U kategoriji Kreativni i inovativni edukacijski program slavio je projekt Styria:SCOOL koji je studentima na jedinstven način omogućio da okuse pravi poslovni svijet, a projekt SVI zaJEDNO HRVATSKO NAJ s podrškom Večernjeg lista, koji je na jednom mjestu okupio razne turističke manifestacije i hrvatsku tradiciju, bio je nominiran za pobjedu u kategoriji Kreativni i inovativni turistički projekt ili proizvod.

- Izrazito smo sretni i ponosni što je Styria:SCOOL već u prvoj godini postojanja prepoznat kao vrijedan projekt. Ovim putem željeli bismo se zahvaliti svima koji su u njega vjerovali od početka i koji su nam pružili potporu u njegovom ostvarenju. Mogu samo reći kako u planu imamo daljnje razvijanje projekta, a sve s ciljem pružanja bolje odskočne daske za studente koji se spremaju zakoračiti u poslovni svijet - izjavila je Nikolina Vlašić, pomoćnik direktora za upravljanje ljudskim potencijalima Styria Hrvatska.

Dan kreativnosti i inovativnosti, u sklopu kojeg se i dodjeljuje ova nagrada, pokrenut je 2008. s ciljem poticanja ljudi na intenzivnije korištenje kreativnosti i usmjereno upravljanje kreativnom inteligencijom, kako u privatnoj, tako i u korporativnoj svakodnevici. Cilj mu je putem godišnjih konferencija akumulirati kreativnu energiju na jednom mjestu i pokrenuti trend sagledavanja, evaluacije i pokretanja kreativnih i inovativnih koncepata u svim društvenim i gospodarskim područjima u Hrvatskoj.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.