dobra investicija

Prodaju se dionice Twittera za 10 milijardi dolara

Foto: Twitter.com
Prodaju se dionice Twittera za 10 milijardi dolara
01.02.2013.
u 18:12
Pakete dionica vrijedne 9,9 milijardi dolara ponudit će prvi investitori društvene mreže dok Twitter onim postojećim i dalje zabranjuje prodaju svojih udjela
Pogledaj originalni članak

Iako Twitter prvim zaposlenicima nije dopuštao prodaju dionica, sada im je izlazak na burze dopušten pa su na prodaju ponuđeni paketi vrijedni 9,9 milijardi dolara.

CNN piše da je dionice osigurao fond povezan s Gentry Venture Partners, no još nema podataka o točnom broju ponuđenih dionica kao ni koliko uspješno Gentry privlači potencijalne kupce. Objavljeno je da Twitter postojećim investitorima i dalje ne dopušta prodaju svojih udjela.

>>Google+ prestigao Twitter i postao druga društvena mreža u svijetu

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

IG
igorl
11:12 04.02.2013.

10 miljardi dolara za nesto sto ima miljardu korisnika i nema pojma kak da im naplati ijedan cent za to sto ga koriste? Hmm... I.