Priznanja najbrže rastućim tvrtkama istočne Hrvatske

Foto: Duško Mirković
Priznanja najbrže rastućim tvrtkama istočne Hrvatske
15.10.2009.
u 18:12
Prvo mjesto osvojila je tvrtka TC oktan d.o.o. iz Slavonskog Broda, drugo tvrtka Nexe beton d.o.o. iz Vinkovaca, a treće Standard metalska industrija d.o.o. iz Osijeka.
Pogledaj originalni članak

Tvrtka TC oktan d.o.o. iz Slavonskog Broda osvojila je prvo mjesto u projektu Gazele za područje istočne Hrvatske koji četvrtu godinu provodi medijska kuća Business.hr.

Tim projektom promoviraju se tvrtke koje tijekom tri godine bilježe rast veći od 30 posto, posebno na području malog i srednjeg poduzetništva.

Ove godine Business.hr je detektirao 1900 tvrtki gazela u Hrvatskoj od kojih je 250 bilo iz
njezina istočnog dijela.

Drugo mjesto prema rastu prihoda od 2006.godine osvojila je tvrtka Nexe beton d.o.o. iz Vinkovaca, a treće Standard metalska industrija d.o.o. iz Osijeka.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.