imate projekt?

Pokretanje posla – banke nisu uvijek jedino rješenje

Foto: ''
Pokretanje posla – banke nisu uvijek jedino rješenje
22.10.2012.
u 20:30
Proučili smo što traže i nude te naposljetku odlučili predstaviti svoj projekt u smislu prijedloga za investiranje u razvoj – objasnio je Medić proceduru
Pogledaj originalni članak

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Medić na hrvatsko tržište uvelo je aroniju, bobičasto voće podrijetlom iz Amerike. Od aronije izrađuju pekmeze, sokove i kompote te različite organske proizvode. Sve je počelo kupnjom starog imanja i poljoprivrednog zemljišta, a vlasnici su pomno isplanirali faze razvoja svoga gospodarstva. No, u jednom trenutku Dragutin Medić, vlasnik imanja, bio je na prekretnici.

– Dvoumili smo se treba li nastaviti “svojim tempom” ili cijeli projekt ubrzati financijskom injekcijom kako bismo postigli veći stupanj razvoja u kraćem razdoblju. Razgovarali smo s poslovnim bankama i premda je naše poslovanje više nego čisto i uredno, nismo naišli na njihovu podršku – kaže Dragutin Medić.

A kada su na OPG-u Medić već izgubili nadu u mogućnost ikakva dogovora s poslovnim bankama, osim ponuda za podizanje različitih kredita, što nisu htjeli, sasvim su slučajno naišli na web stranicu Poslovnih anđela.

– Proučili smo što traže i nude i naposljetku odlučili predstaviti svoj projekt u smislu prijedloga za investiranjem u razvoj – objasnio je Medić proceduru.

Dogovor je bio relativno brz i jednostavan. Naime, imanje nije bilo tek u fazi temeljne ideje, nego je poslovanje započelo, pa je gospodarstvo nosilo određene prihode.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

MA
maggy2
13:58 18.06.2016.

Jeste li u financijskim poteškoćama? Da li vam je potrebna kredit za pokretanje biznisa ili da plati svoje račune? Dajemo kredite ljudima kojima je potrebna pomoć i dajemo kredite domaćih kompanija, međunarodnih i na nivou vrlo niske kamatne od 2%. Nanesite Sada Via E-mail: margaret_cartnerloanservices@financier.com nazdravlje

JU
 JUMPER
21:11 22.10.2012.

, Banke su mafiozi i treba ih na široko zaobilazit

DU
Deleted user
21:32 22.10.2012.

još veći krug se mora praviti oko poslovnih anđela... kad dođe termin za vraćanje oni dolaze noću...