GRAD LABIN

Dodijeljena nova bespovratna sredstva poduzetnicima

Foto: Ivica Galović/PIXSELL
poduzetnici
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
01.12.2014., Zagreb - Nakon konferencije Poslovni uzlet odrzana edukacijska radionica pod nazivom, Kakve ce projekte mali i srednji poduzetnici moci financirati iz EU fondova do 2020. godine, predavac Robert Babic, Algebra.Photo: Zarko Basic/PIXSELL
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
Poduzetnici
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
Poduzetnici
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
Poduzetnici
Foto: Thinkstock
poduzetnici
05.05.2017.
u 12:11
U trgovačkim društvima ili obrtima kojima su potpore odobrene bilo je zaposleno 661 naših sugrađana od čega je 96 novozaposlenih u okviru 74 odobrenih potpora za početnike
Pogledaj originalni članak

Grad Labin unazad četiri godine kroz različite mjere potpora i subvencija poduzetnicima je dodijelio 1.290.167,51 kuna bespovratnih sredstava.

U trgovačkim društvima ili obrtima kojima su potpore odobrene bilo je zaposleno 661 naših sugrađana od čega je 96 novozaposlenih u okviru 74 odobrenih potpora za početnike. U 2016. godini bile su aktivne tri mjere: za početnike, subvencije za stručnu izobrazbu zaposlenika i subvencije za nabavu opreme i inventara.

S ovim se uspješnim mjerama nastavlja i u 2017. godini.

Pravo na potporu i subvenciju imaju poduzetnici registrirani sukladno Zakonu o poticanju razvoja malog gospodarstva, te se svrstavaju u mikro i male subjekte malog gospodarstva sa sjedištem na području Grada Labina. Temeljem Programa potpora poljoprivredi na području Grada Labina za razdoblje 2016-2019. godine, pravo na potporu i subvenciju za nabavku opreme i inventara po ovom Javnom pozivu imaju i obiteljska poljoprivredna gospodarstva upisana u Upisnik obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava sa sjedištem i proizvodnjom na području Grada Labina.

Ipak, poduzetnici koji su u protekle tri godine ostvarili pravo na potporu od strane Grada Labina ne mogu ostvariti pravo na istu mjeru potpore odnosno za istu mjeru ne može se dobiti potpora dva puta. 

Ovdje možete pogledati zaprimljene i odobrene prijave!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.