sad

Oglašavanje na webu u 2012. prvi će put premašiti reklame u tisku

Foto: VL FOTO
Oglašavanje na webu u 2012. prvi će put premašiti reklame u tisku
24.01.2012.
u 15:08
Marketinški stručnjaci u SAD-u tijekom 2012. godine mogli bi utrošiti 39,5 milijardi dolara
Pogledaj originalni članak

Koliko je snažan zamah uzeo razvoj internetskih portala i drugih online-medija, govori i podatak da će ove godine u SAD-u oglašivači potrošiti više "online" nego na reklame u tisku.

Po studiji eMarketera, koju je objavio portal Mashable, marketinški stručnjaci tijekom 2012. godine mogli bi utrošiti 39,5 milijardi dolara na online-oglašavanje što je povećanje od 23,3 posto u odnosu na proteklu godinu. Za tiskane medije predviđa se potrošnja 33,8 milijardi dolara. 

Predviđa se da će udio oglašavanja na webu rasti u idućih pet godina sve do iznosa od 62 milijarde dolara godišnje.

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar potrosnja-goriva.net
potrosnja-goriva.net
09:43 27.01.2012.

Hrvatsko \"web\"-tržište još spava zimski san....