POGLEDAJTE

Od ponoći su na snazi nove cijene goriva: Benzin je poskupio, a dizel pojeftinio

Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
Od ponoći su na snazi nove cijene goriva: Benzin je poskupio, a dizel pojeftinio
11.08.2020.
u 09:11
Najsretniji će pak biti vozači vozila na autoplin koje će spremnik od ponoći stajati 2 kune manje nego do sada.
Pogledaj originalni članak

Cijene goriva od ponoći su se ponovno promijenile. Prema podacima portala cijenegoriva.info, benzin poskupljuje pa ćemo tako za prosječni spremnik Eurosupera 95 izdvojiti tri kune više.

Dobra vijest je da će cijena dizela pasti za 50 lipa po spremniku. Najsretniji će pak biti vozači vozila na autoplin koje će spremnik od ponoći stajati 2 kune manje nego do sada.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
09:25 11.08.2020.

Svaka čast , već vidim pozitivne pomake nove vlade, (barem ja) , jer ću uštediti čitavih 50. lipa na 50. litara goriva, kad ih potrošim. Znači lipa po litri.

PV
prcko.vita
12:47 12.08.2020.

50 lipa po spremniku, auuu, pa gdje ćemo s tolikim viškom novca... zna li netko kakve dobre dionice da se kupe, možda neki uljanik ili đuro ili slično? Samo da podsjetim, u Austriji i Njemačkoj cijena dizela je već mjesecima ispod 7 kuna, PDV im je 16%, a o plaćama nebi ni počeo da pišem.