Diferencirane cijene

Od ponoći Ina podiže cijene goriva na autocestama

Foto: Martina PopovČIĆ/PIXSELL
Od ponoći Ina podiže cijene goriva na autocestama
20.06.2011.
u 20:33
Na dodatnih 20 postaja izvan mreže autocesta gorivo imati snižene cijene također 2 do 5 lipa, ovisno o lokaciji.
Pogledaj originalni članak

Ina će od utorka sukladno Pravilniku o utvrđivanju najviših maloprodajnih cijena naftnih derivata propisanog od strane Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva,  iskoristiti mogućnost diferenciranih cijena na određenim lokacijama, stoji u priopćenju poslanom iz Ine.

To znači da će INA na 37 postaja koja se nalaze na autocestama, podići cijene goriva za 2 do 5 lipa dok će na dodatnih 20 postaja izvan mreže autocesta gorivo imati snižene cijene također 2 do 5 lipa, ovisno o lokaciji.

Od ponoći 21. lipnja primijenit će se diferencirane cijene za goriva Eurosuper BS 95 i Eurodizel BS te Class goriva Eurosuper BS 95 Class i Eurodizel BS Class. Popis postaja s cjenikom goriva od ponoći će biti na Ininim Internet stranicama www.ina.hr

Iz Ine poručuju kako su lokacije postaja na kojima se primjenjuju diferencirane cijene odabrane sukladno okolnostima na mikro-tržištu, s posebnim naglaskom na mogućnost da se lokalnom stanovništvu omogući točenje goriva po nižim cijenama u odnosu na postaje koje se nalaze na autocestama.

Spomenute maloprodajne cijene vrijedit će do 27. lipnja kada slijedi uobičajena korekcija cijena goriva

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

Avatar Bjeda
Bjeda
22:00 20.06.2011.

Mozda da taj novac ulozite u obnovu rafinerije u SIsku?

NI
nindža
22:07 20.06.2011.

taj novac bit će uložen u punjenje džepova istočnoeuropske mafije koja, zahvaljujući kradezeu i jadranki vlaisavljević, u hrvatskoj okreće lovu kakvu ni u jednoj zapadnoj državi ne može.

OB
-obrisani-
08:38 21.06.2011.

boli me ona stvar-mogu ga podignuti ko grci na 1.7 eura litru hehehehehe