fininfo.hr

Novi portal o svim hrvatskim tvrtkama na jednom mjestu

Foto: Fininfo
Novi portal o svim hrvatskim tvrtkama na jednom mjestu
25.10.2012.
u 15:05
Portal Fininfo će na jednom mjestu, u modernom i vama prilagođenom okruženju, pružati visokovrijedne i pouzdane informacije o rizicima vaših poslovnih partnera i poslovanju vaše konkurencije
Pogledaj originalni članak

Poduzeće EL KONCEPT d.o.o. na tržište je plasiralo novi internetski portal Fininfo (www.fininfo.hr), nagrađen prestižnim EU znakom inovativnosti - EUREKA. Fininfo omogućuje pregled svih relevantnih informacija o poslovanju hrvatskih pravnih subjekata na jednom mjestu.

Ideja o razvoju Fininfo portala rodila se prije nekoliko godina, početkom financijske krize koja traje do danas, te će s nama zasigurno biti još neko vrijeme.

Aktualno ekonomsko stanje, uzrokovano neadekvatnim upravljanjem rizicima i nepotpunim pristupom analizi poslovanja, ogleda se u velikim financijskim gubicima i stečajevima. Naime, donošenje odluka nije bilo utemeljeno na informacijama o poslovanju, bonitetu i rizicima, koje su ključne za uspjeh i zdravlje svakog poslovnog subjekta, već na proizvoljnim prosudbama i neopstojnim modelima visokog i stalnog rasta. Potreba za kvalitetnim poslovnim, financijskim i bonitetnim informacijama osobito je značajna u Hrvatskoj jer je zaduženost poslovnih subjekata vrlo visoka. Nadalje, narušena likvidnost jedan je od najvećih problema Hrvatske jer se neplaćene obveze kontinuirano povećavaju i stvaraju ozbiljne probleme za sve pravne osobe, ali i hrvatsko gospodarstvo u cjelini.

Iz tih će razloga portal Fininfo na jednom mjestu, u modernom i vama prilagođenom okruženju, pružati visokovrijedne i pouzdane informacije o rizicima vaših poslovnih partnera i poslovanju vaše konkurencije, ali će vam pomoći i u pronalaženju kvalitetnih kupaca, povećanju prodaje, rezultata poslovanja, kao i u vašoj kontinuiranoj financijskoj edukaciji. Ujedno, Fininfo će vam razotkriti ključne osobe u poduzećima i njihove poveznice s drugim pravnim i fizičkim subjektima.

Fininfo će vam osigurati poboljšanje procesa upravljanja rizicima kroz napredan bonitetni sustav, pregled navika plaćanja i otkrivanje profila osoba s kojima poslujete značajnu uštedu vremena jer će vam omogućiti brz i jednostavan pristup cjelovitim informacijama iz više izvora, automatsko informiranje o promjenama kod vama zanimljivih subjekata, unapređenje prodaje i marketinga putem učinkovitog izbora potencijalnih kvalitetnih klijenata, istraživanje mogućnosti za akvizicije i profitabilan rast kroz izbor potencijalnih akvizicijskih meta i atraktivnih tržišta, detaljnu analizu poslovanja vaših poslovnih partnera i konkurencije, kontinuirano učenje kroz e-learning module, smanjenje troškova i optimizaciju poslovanja kroz smanjenje nenaplativih potraživanja, povećanje produktivnosti i "benchmarking“.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.