Brzo na benzinsku

Nove cijene goriva: Od ponoći eurodizel skuplji 9 lipa

Foto: Patrik Macek
Nove cijene goriva: Od ponoći eurodizel skuplji 9 lipa
26.11.2012.
u 17:01
Eurosuper 95 iduća će dva tjedna stajati 10,19 kuna što je za lipu skuplje od stare cijene. S druge strane, Eurosuper 98 iduća će dva tjedna stajati 10,51 kuna što je za jednu lipu jeftinije nego u prethodnom razdoblju.
Pogledaj originalni članak

Ministarstvo gospodarstva objavilo je nove cijene goriva koje će vrijediti od ponoći te iduća dva tjedna, a jedina bitna promjena bit će u cijeni eurodizela koji će poskupjeti za devet lipa.

Eurosuper 95 iduća će dva tjedna stajati 10,19 kuna što je za lipu skuplje od stare cijene. S druge strane, eurosuper 98 iduća će dva tjedna stajati 10,51 kuna što je za jednu lipu jeftinije nego u prethodnom razdoblju. Cijena eurosupera 100 bit će 10,72 kune što je za jednu lipu jeftinije nego protekla dva tjedna.

Eurodizel skuplji za devet lipa

Jedina bitna promjena dogodit će se u cijeni eurodizela koji poskupljuje za devet lipa te ćemo ga od ponoći plaćati 9,92 kuna. Cijena plinskog ulja Lu EL Euro iduća će dva tjedna biti 7,30 kuna, a plinskog ulja LU EL 7,06 kuna. Plinsko ulje obojeno plavom bojom stajat će 6,27 kuna.

Cijene naftnih derivata u Hrvatskoj određuju se svaka dva tjedna, a na njihovo kretanje najviše utječe kretanje cijena na mediteranskom tržištu i tečaj dolara.

>>Brinu vas cijene goriva? Pogledajte kako uštedjeti novac!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

RO
rondomilk
17:44 26.11.2012.

prati li itko više cijene goriva? vozači toče za koliko imaju. što će nama pet vrsta goriva kad su dovoljne dvije, Eurodiesel i Eurosuper98 ostalo neka više sklone sa tržište jer samo imaju problem sa skladištenjem.

MO
modovisisajteMaraschino
17:46 26.11.2012.

koje je to kretanje na tržištu i tečaj kad za 1 lipu ide gore ili dolje.... lopovluk a ne realna cijena.... sve mislim da cijene imaju zapisane na papiru i onda zavezanih očiju pikaju i što upiknu tako će biti cijena

BA
baš
19:15 26.11.2012.

Baš sam ga maloprije nadrndao do vrha. Sada imam za tri mjeseca, valjda će opet pojeftiniti.