Promo

NOVA RENT A CAR nominiran za 2017 World Travel Award

Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR FOTO
VL
Autor
PR Članak
02.08.2017.
u 12:53
Pobjednici će biti predstavljeni na WTA Europe gala ceremoniji koja se ove godine održava u St. Petersburgu 30. rujna 2017.
Pogledaj originalni članak

Najuglednija svjetska organizacija za dodjelu turističkih nagrada World Travel Awards objavila je regionalne nominacije po zemljama i kontinentima za tu nagradu, među kojima je u 60-ak kategorija u Europi nominirana i tvrtka NOVA rent a car u kategoriji “Vodeći rent a car u Hrvatskoj”. Pobjednici se biraju glasovima korisnika a glasanje je otvoreno do 6. kolovoza 2017.

Pobjednici će biti predstavljeni na WTA Europe gala ceremoniji koja se ove godine održava u St. Petersburgu 30. rujna 2017.

Komentirajući nominacije Rino Pavlov suosnivač nominirane tvrtke Nova rent a car izjavio je: “Zaista smo ponosni i uzbuđeni što smo nominirani za ovako prestižnu nagradu. Nominacija je velika motivacija svima u NOVA rent a car-u da nastavimo graditi tvrtku u pravom smjeru i pružati vrhunsku vrijednost i iskustvo našim korisnicima, te tako biti produžena ruka i pouzdan partner ostalim
dionicima u pružanju usluga u turizmu. World Travel Award je referentna točka za izvrsnost kada želimo saznati tko su najbolji u turističkoj djelatnosti, tako da nam nominacija uistinu znači puno.“

World Travel Awards ili „Oscar turističke industrije“ je najprestižnija nagrada u svjetskoj turističkoj ponudi osnovana 1993. godine za nagrađivanje i promociju postignuća u svim sektorima turizma, uključujući krstarenja, turističke destinacije, hotele i odmarališta, turističke tehnologije, turistička putovanja, agencije, avio kompanije i tvrtke za najam vozila. Nominacije i nagrade World Travel
Awards
jedna su od najboljih preporuka turističkom proizvodu i imaju veliki utjecaj u svjetskoj turističkoj industriji putovanja.

NOVA rent a car je tvrtka koja je se u proteklom periodu pokazala kao uspješan partner za kratkoročni i dugoročni najam vozila pravnim i fizičkim osobama. Ponose se nizom nominacija i priznanja od strane korisnika, djelatnika iz branše kao i novinara iz auto industrije. Na tržištu posluje od 2009. godine s uredima na svim većim zračnim lukama i gradovima (Zagreb, Pula, Zadar, Šibenik, Trogir, Kaštela, Split, Makarska i Dubrovnik).

Za više informacija kontaktirajte nas na 072 535 535 ili posjetite www.novarentacar.hr

Glasovanje i nominacije možete pronaći na sljedećem linku

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar davcro
davcro
14:24 02.08.2017.

.ebo vas rent a car