veliko ulaganje

Nikica Valentić gradi logistički centar vrijedan 55 milijuna eura

Foto: 'Goran Stanzl/PIXSELL'
Nikica Valentić gradi logistički centar vrijedan 55 milijuna eura
31.08.2011.
u 17:36
Logistički centar bit će sagrađen u Jastrebarskom, a Valentić je suinvestitor tvrtki Immorent
Pogledaj originalni članak

Immorent, tvrtka za nekretninski biznis Erste grupe, predstavio je 55 milijuna eura vrijednu investiciju, gradnju logističkog centra u Jastrebarskom, a osim što je riječ o početku jednog od najvećih ulaganja ove godine u nas, priča je zanimljiva jer je suinvestitor u projektu tvrtka Niva bivšeg premijera Nikice Valentića. Nakon niza godina nepojavljivanja u javnosti, Nikica Valentić, koji slovi za jednog od najmoćnijih premijera HDZ-a iz 1990-ih, došao je na predstavljanje ulaganja.

– Niva je specijalizirana za nadzor i razvoj projekata, a Immopark je, tehnološki gledano, najsuvremenije što se trenutačno gradi u Hrvatskoj – poručio je Valentić. Završetak gradnje prve faze logističkog centra (oko 13.000 četvornih metara) planiran je za prvi kvartal 2012. Ukupna je površina centra 66.000 metara četvornih.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 50

GL
glupkostup
18:33 31.08.2011.

pere se, pere se ...

FR
franc
19:09 31.08.2011.

Taj bu logistički centar vredel i više od 55 milijuna eura ak bu kamen temeljac položila gospođa Premijerka!

VF
vferari
11:16 01.09.2011.

Ovaj nije ratni profiter,čovjek uštedio na plaći e moj Baiću