Njemački propisi

Nakon Lidla i Deutsche Telekoma nema više špijuniranja radnika

Foto: Matija Habljak/Vecernji list
Nakon Lidla i Deutsche Telekoma nema više špijuniranja radnika
17.01.2013.
u 17:36
Donošenje zakona potaknule su afere u Lidlu i Deutsche Telekomu koji su prisluškivali i snimali svoje zaposlenike
Pogledaj originalni članak

"Tajnog špijuniranja zaposlenika u Njemačkoj više ne smije biti", ističe stručnjak njemačke Kršćansko-socijalne unije (CSU) Michael Frieser. 

Vladajuća koalicija obećava više pravne sigurnosti za sve strane i namjerava regulirati dosadašnje sive zone. Njemačke parlamentarce na taj su potez nagnale afere špijuniranja u kakve su bili upleteni Lidl i Deutsche Telekom, a kada je izašlo na vidjelo da su njihovi zaposlenici bez njihova znanja snimani i prisluškivani.

Bundestag bi trebao odgovarajući nacrt novog zakona prihvatiti već do kraja ovoga mjeseca, piše Poslovni dnevnik.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

TO
Toni50
21:47 17.01.2013.

Nakon Lidla i Deutsche Telekoma nema više špijuniranja radnika.. Ne sada je novi zakon otvoreno vidljivo se smije postaviti kamera i ndagledati radnike i to se ne zove špijunaža !