kartična kuća

Na čelo Nadzornog odbora PBZ Carda došao Dinko Lucić

Foto: PBZ Card
Na čelo Nadzornog odbora PBZ Carda došao Dinko Lucić
23.01.2014.
u 14:00
On je na tom mjestu zamijenio Ninu Oberiter-Gluhak koja je tu funkciju obnašala od 2008. godine.
Pogledaj originalni članak

Dinko Lucić imenovan je na mjesto predsjednika Nadzornog odbora PBZ Carda, priopćeno je iz te kartične kuće. On je na tom mjestu zamijenio Ninu Oberiter-Gluhak koja je tu funkciju obnašala od 2008. godine.

- U Nadzorni odbor PBZ Carda imenovan je i novi član Dajana Kobeščak, izvršna direktorica u PBZ-u; a Draženko Kopljar, član Uprave PBZ-a, preuzeo je funkciju zamjenika predsjednika Nadzornog odbora; dok Ivan Krolo, viši izvršni direktor u PBZ-u i dalje ostaje njegov član- priopćio je PBZ Card.

>> Studentski račun i bez naknade ako ne uključuje druge financijske usluge

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LU
lutomirski
14:09 23.01.2014.

ja neznam kakva je to zadaca u nadzornom odboru, u tim HR bankama nema nikakvih izazova ili boljoglave, narod mora imat konto, ja nebi,sta ce mi banka, a Linic ih pere,banke odbijaju svoje takozvane troskove a za klienta koji ima konto.za njih ostane ku...c.....i los ukus...