možda će još pasti

Moodys snizio kreditni rejting Slovenije sa Aa3 na A1

Foto: Reuters/Pixsell
Moodys snizio kreditni rejting Slovenije sa Aa3 na A1
23.12.2011.
u 08:52
Ocjena je za jedan stupanj viša od procjene koju su dali Standard & Poor's i Fitch Ratings, koja je AA minus
Pogledaj originalni članak

Agencija za ocjenjivanje kreditnog rejtinga Moody's snizila je ocjenu Sloveniji sa Aa3 na A1, što znači da je sada šest razina razlike do negativne ocjene, izvještava Reuters. Upozorili su ih, također, da bi se, ako se ekonomska situacija u državi pogorša, ocjena rejtinga još mogla sniziti.

Sniženje ocjene obrazložili su opterećenjem proračuna i očekivanjem da će država svojim sredstvima dokapitalizirati vodeće banke. Ocjena je za jedan stupanj viša od procjene koju su dali Standard & Poor's i Fitch Ratings, koja je AA minus.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

GI
gismund
17:17 23.12.2011.

ma neka propadnu kad su lupeži! ne daju todoriću Mercator iako nudi 221 EUR po dionici, a cijena na burzi mu je 140 EUR! bankama i pivovarni laško prijeti bankrot ali radije će pustiti da svi oni propadnu nego da HR firma kupi slovensku!

KO
kolarjeva3
18:51 23.12.2011.

gismund Budi dobar i kaži mi koji je rejting velike kifle!!

KO
Kontras22
17:07 23.12.2011.

Bice i gore !!!!