LAV JE RIKNUO

Metro-Goldwyn-Mayer u stečaju

Foto: MGM
Metro-Goldwyn-Mayer u stečaju
03.11.2010.
u 22:16
Na saveznom sudu za južnu oblast New Yorka, slavni filmski studio podnio je unaprijed pripljemljenu Chapter 11 prijavu, uobičajenu američku molbu za zaštitu tijekom stečajnog postupka. Nadaju se da će iz bankrota izaći u sljedećih 40 dana
Pogledaj originalni članak

Nekad slavni Metro-Goldwyn-Mayer odavno je u velikim dugovima, a bankrot je proglašen zbog neuspjeha pregovora o spajanju sa studiom Lionsgate.

Budući da su pregovori sa Spyglass Entertainmentom, malim studijem koji je svoje uspješnice poput "Šestog čula" uglavnom proizveo u koprodukcijama s drugim većim igračima, bili uspješniji, MGM-om će dok je u stečaju privremeno upravljati Gary Barber i Roger Birnbaum, osnivači Spyglassa.

MGM-ovi povjerioci prošli su tjedan odobrili plan po kojem će 4 milijarde dolara duga biti pretvorene u vlasnički udio u studiju.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.