PROMO

Merkur Dopunsko Plus

Foto: Promo
Merkur Dopunsko Plus
28.04.2018.
u 07:45
Svi već znaju za dopunsko zdravstveno osiguranje, no jeste li znali da Merkur ima Dopunsko Plus?
Pogledaj originalni članak

Dopunsko Plus nije obično osiguranje. Dopunsko Plus uključuje pokrivanje troškova participacije u primarnoj zdravstvenoj zaštiti, plus osiguranje bolničke dnevnice, odnosno tzv. džeparac od 100 kn za svaki dan proveden u bolnici – da imaš za novine, sokiće, kavu, čokoladu ili što ti već treba. I to nije sve – jer kada je najteže, Dopunsko Plus ti pruža i posjet liječnika ili medicinske sestre, pomoć u kući ili, pak, dostavu nužnih lijekova. I to sve za 68 kn mjesečno u prvoj godini osiguranja!

Akcijska cijena vrijedi za sve koji ugovore Dopunsko Plus do 31. srpnja 2018. Za više informacija, nazovi na besplatni info telefon 0800 360 360, posjeti web stranicu www.merkur.hr ili najbliži ured Merkur osiguranja.

Merkur osiguranje - Danas za Vaše sutra!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr