Ratebeer

Medvedgrad najbolja pivovara u 2014.

Foto: Robert Anić/PIXSELL
Medvedgrad najbolja pivovara u 2014.
02.02.2015.
u 07:15
- Počašćeni smo nagradom koja je još jedan pokazatelj da radimo dobar posao, rekao je Ivan Nauković iz Pivnice Medvedgrad
Pogledaj originalni članak

Referentna svjetska web stranica za ocjenjivanje piva Ratebeer, kao i svake godine, objavljuje najbolje u brojnim kategorijama. Slobodno rečeno, radi se o pivskom TripAdvisoru ili Amazonukada se o recenzijama i ocjenjivanju govori.

Broj pivskih recenzija s krajem je prošle godine dosegao 5,5 milijuna, pod povećalom se pivskih stručnjaka registriranih na RateBeeru našlo preko 200 tisuća piva iz gotovo 20 tisuća pivovara. Proglašavaju se najbolji i po zemljama pa je tako RateBeer proglasio Pivovaru i pivnicu Medvedgrad najboljom pivovarom u 2014. godini.

Riječ je o nagradi baziranoj na prošlogodišnjim recenzijama te kvaliteti piva koje su pivovare proizvodile prošle godine. Pivnica Medvedgrad u svojoj ponudi ima pet stalnih te osam sezonskih čiju su kvalitetu uživaoci piva sada i nagradili. Među pivama Medvedgrada je i najjače pivo u Hrvatskoj, novoplasirani belgijski ale s devet posto alkohola.

- Počašćeni smo ovom za nas vrlo važnom nagradom koja je još jedan pokazatelj kako radimo dobar posao te nas motivira da nastavimo s radom koji toliko volimo, rekao je Ivan Nauković iz Pivnice Medvedgrad.

Dodajmo, kako je nakon devetog mjesta u svijetu među novim pivovarama, Zmajska pivovara nagrađena i titulom najbolje pive u Hrvatskoj za svoj porter, te logično, najbolje nove pivovare. Zmajska Porter došao je i među 15 najboljih portera u svijetu za prošlu godinu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.