investicije

Maistra dogodine ulaže rekordnih 700 mil. kuna

Foto: Maistra
Maistra dogodine ulaže rekordnih 700 mil. kuna
11.07.2015.
u 11:30
– Ove je godine Maistra investirala sto milijuna kuna, a dogodine planira investirati čak 700 milijuna kuna. Na red su došli hoteli Park i Valdalizo, s time da će Valdalizo biti spreman već za sezonu 2016. – najavljuje Popović
Pogledaj originalni članak

Luksuzni boutique hotel Adriatic u staroj gradskoj jezgri Rovinja, preuređen s 30 milijuna kuna, nova je Maistrina zvijezda. “Nakon Lonea, to je hotel o kojem će se pričati”, kaže predsjednik Maistrine uprave Tomislav Popović za novi gradski hotel, koji se može pohvaliti s 18 luksuznih soba umjesto prijašnjih 27, sačuvanim pročeljem iz 1913. i, što ga čini posebnim, sa stotinjak originalnih slika, skulptura i umjetničkih instalacija u sobama i zajedničkim prostorijama.

– Ove je godine Maistra investirala sto milijuna kuna, a dogodine planira investirati čak 700 milijuna kuna. Na red su došli hoteli Park i Valdalizo, s time da će Valdalizo biti spreman već za sezonu 2016. – najavljuje Popović.

Čelnik rovinjske Maistre veli da bez stalnih investicija u turizmu nema uspješne sezone, a ova će, napominje, biti bolja od prethodne.

– Raspored praznika je povoljniji, ove godine nemamo problema sa srpanjskom rupom i, ne bude li većih vremenskih neprilika, možemo računati na još jednu rekordnu turističku godinu – uvjeren je Popović, koji ne dramatizira ni oko izmjena turističkih zakona koji su podigli dosta prašine. – Javna rasprava još nije gotova, za korekcije nekih predloženih rješenja ima vremena, a čini mi se i volje u Ministarstvu turizma.

>>Stogodišnjak Adriatic preuređen sa 30 milijuna

>>Privatizirani Hoteli Plat državi donijeli 178 milijuna kuna

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.