Posebne cijene

Ljetovanje u Crnoj Gori za šest do 10 eura dnevno u malim hotelima

Ljetovanje u Crnoj Gori za šest do 10 eura dnevno u malim hotelima
30.06.2010.
u 08:52
Cijena aranžmana je od 42 do 49 eura u predsezoni i postsezoni, a od 70 do 77 eura u špici sezone, kazao je crnogorski ministar turizma Predrag Nenezić.
Pogledaj originalni članak

Samo šest do osam eura u postsezoni i 10 do 11 eura u špici sezone plaćat će po noćenju turisti iz regije ove godine na crnogorskom primorju u malim hotelima i privatnom smještaju. Ministar turizma Crne Gore Predrag Nenezić, u razgovoru za beogradski Blic, predstavio je ponudu za sedmodnevno ljetovanje u Crnoj Gori u špici sezone za 70 do 77 eura.

- Svjesni da je turistima iz regije teže izdvojiti novac za ljetovanje, napravili smo specijalne aranžmane po vrlo niskim cijenama. Cijena tih aranžmana je od 42 do 49 eura u predsezoni i postsezoni, a od 70 do 77 eura u špici sezone. Ponuda uključuje i značajne popuste na željeznički i autobusni prijevoz, jeftinije usluge i popuste - kazao je Nenezić i dodao da je riječ o malim hotelima i privatnom smještaju u mjestu po izboru.

Ovaj "recesijski" turistički paket trebao bi prije svega biti mamac za srpske turiste kojih svako ljeto gotovo milijun pohodi crnogorsku obalu. Za turiste veće platežne moći, Nenezić je za ovo ljeto najavio i otvaranje Svetog Stefana.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

NE
nettko
22:08 30.06.2010.

daj adrese...........

PO
poirot
17:07 30.06.2010.

Crnogorski turizam se može nadati samo srpskim turistima. U Bgd-u, ada ima veću plažu, čistija je i urednija, sa boljim dnevno-noćnim sadržajem od celog cg primorja. A ko voli more zbog mora, ima prave destinacije a ne taj \"navrat nanos smrdljak\".

Avatar sebastian
sebastian
20:50 01.07.2010.

Jeb** ja takve turiste i takav turizam, koji 10 EURA dnevno trose, takve Hrvatska netreba i zasto su takvi uopce na statistici ??? To su sigurno cigani iz Rumunije i Poljske...!!!