Lidl povećao plaće radnika četiri posto

Foto: Davor Višnjić/Pixell
Lidl povećao plaće radnika četiri posto
03.03.2010.
u 12:56
Lidl je ovim potezom kompenzirao i posebni krizni porez, koji je sredinom prošle godine umanjio neto plaće njihovih radnika u trgovinama i središnjem skladištu.
Pogledaj originalni članak

Iako zbog opće recesije mnogi sada otpuštaju ili smanjuju plaće svojim zaposlenicima, Lidl je odlučio povećati bruto plaće svojih radnika u trgovinama i središnjem  skladištu četiri posto. To dokazuje da Lidl unatoč teškoj situaciji na tržištu dobro posluje i da je tu riječ o trgovačkom lancu u snažnom poslovnom uzletu.  Inače, plaće radnika u Lidlu i do sada su bile među najvišima u trgovini prehranom u Hrvatskoj.

- U vrijeme krize želimo dati doprinos održavanju životnog standarda naših radnika - poručuju iz Lidla. Lidl je ovim potezom kompenzirao i posebni krizni porez, koji je sredinom prošle godine umanjio neto plaće radnika.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar sebastian
sebastian
20:42 14.03.2010.

Dali bi mi blesavi citatatelji mogli znati koliko je ta placa kod Lidla a kolika kod Konzuma ????? Ja znam da je takva placa u Svicarskoj kod Lidla od 18500 Kuna a vise po polozaju i godinama rada u Lidlu, isto tako kod Aldija, Migrosa, Coopa i Spara...!

ZU
zutaruza
15:16 29.06.2010.

U Hr u Lidlu je pocetna 3500kn,povecava se s vremenom(ili ako si dobar s nadredjenim i placas kavice i druzis se s njima,u cestim slucajevima se bas i ne gleda rad). ^^ A u Konzumu je cca 2500kn-2800kn..