Foto: Promo Krediti koji se prilagođavaju potrebama korisnika

Krediti koji se prilagođavaju potrebama korisnika

08. 06. 2018. u 11:57
Idealno je vrijeme da iskoristite jedinstvene pogodnosti Podravske banke

Krediti za refinanciranje i gotovinski krediti za objedinjavanje kreditnih obveza i lakšu otplatu, novi su proizvodi Podravske banke te su u potpunosti prilagođeni potrebama svojih korisnika.

Kredit za refinanciranje je najtraženiji kreditni proizvod POBA-e - i to s razlogom. Klijenti su prepoznali jedinstvenu pogodnost kakvu ne nudi nitko drugi na tržištu, a to je objedinjavanje kreditnih obveza svih namjena u drugim bankama – gotovinskih, stambenih, prekoračenja po tekućem računu, limita po karticama i drugih u jednu manju mjesečnu ratu. Novi kredit dolazi i uz povoljniju kamatnu stopu (efektivna kamatna stopa od 3,99%), ali i duži rok otplate.

POBA-in kredit za refinanciranje osim toga nudi i refinanciranje kreditne obveze supružnika, a dodatni bonus je što se čak 30% kredita isplaćuje u gotovini.

Kreditom za refinanciranje smanjite mjesečnu ratu

  • smanjite kredit u jednu ratu, uz povoljniju kamatnu stopu i duži rok otplate
  • refinanciranje kredita svih namjena u drugim bankama – gotovinskih, stambenih, prekoračenja po tekućem računu, limita po karticama
  • refinancirajte i kreditne obveze supružnika
  • isplata u gotovini do 30% iznosa kredita
  • efektivna kamatna stopa od 3,99%

Gotovinski kredit, s druge strane, omogućava korištenje brojnih pogodnosti koje korisnicima u konačnici olakšavaju otplatu kredita za vrijeme njegova trajanja. Prilagođava se potrebama korisnika i omogućava im da fiksiraju kamatnu stopu, zamrznu otplatu do čak 6 mjeseci, produže rok otplate do 18 mjeseci i tako smanje ratu, ali i da dopune postojeći kredit novim iznosom.

Gotovinski krediti prilagođava se potrebama korisnika:

  • zamrznite otplatu do 6 mjeseci (koristite poček u trajanju do 6 mjeseci)
  • produžite rok otplate do 18 mjeseci i tako smanjite ratu
  • dopunite kredit novim iznosom
  • fiksirajte kamatnu stopu

Posjetite najbližu poslovnicu Podravske banke te uz osobni pristup, fleksibilnost i brzinu realizacije usluge odaberite pravi proizvod skrojen upravo prema vašim potrebama.

PREVENTIVA
Liječnik savjetuje: U ovim situacijama je potrebno tražiti drugo mišljenje stručnjaka
pogledajte na vecernji.hr
Vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice vecernji.hr kliknite na "Slažem se".