Foto: Promo Krediti koji se prilagođavaju potrebama korisnika

Krediti koji se prilagođavaju potrebama korisnika

08. 06. 2018. u 11:57
Idealno je vrijeme da iskoristite jedinstvene pogodnosti Podravske banke

Krediti za refinanciranje i gotovinski krediti za objedinjavanje kreditnih obveza i lakšu otplatu, novi su proizvodi Podravske banke te su u potpunosti prilagođeni potrebama svojih korisnika.

Kredit za refinanciranje je najtraženiji kreditni proizvod POBA-e - i to s razlogom. Klijenti su prepoznali jedinstvenu pogodnost kakvu ne nudi nitko drugi na tržištu, a to je objedinjavanje kreditnih obveza svih namjena u drugim bankama – gotovinskih, stambenih, prekoračenja po tekućem računu, limita po karticama i drugih u jednu manju mjesečnu ratu. Novi kredit dolazi i uz povoljniju kamatnu stopu (efektivna kamatna stopa od 3,99%), ali i duži rok otplate.

POBA-in kredit za refinanciranje osim toga nudi i refinanciranje kreditne obveze supružnika, a dodatni bonus je što se čak 30% kredita isplaćuje u gotovini.

Kreditom za refinanciranje smanjite mjesečnu ratu

  • smanjite kredit u jednu ratu, uz povoljniju kamatnu stopu i duži rok otplate
  • refinanciranje kredita svih namjena u drugim bankama – gotovinskih, stambenih, prekoračenja po tekućem računu, limita po karticama
  • refinancirajte i kreditne obveze supružnika
  • isplata u gotovini do 30% iznosa kredita
  • efektivna kamatna stopa od 3,99%

Gotovinski kredit, s druge strane, omogućava korištenje brojnih pogodnosti koje korisnicima u konačnici olakšavaju otplatu kredita za vrijeme njegova trajanja. Prilagođava se potrebama korisnika i omogućava im da fiksiraju kamatnu stopu, zamrznu otplatu do čak 6 mjeseci, produže rok otplate do 18 mjeseci i tako smanje ratu, ali i da dopune postojeći kredit novim iznosom.

Gotovinski krediti prilagođava se potrebama korisnika:

  • zamrznite otplatu do 6 mjeseci (koristite poček u trajanju do 6 mjeseci)
  • produžite rok otplate do 18 mjeseci i tako smanjite ratu
  • dopunite kredit novim iznosom
  • fiksirajte kamatnu stopu

Posjetite najbližu poslovnicu Podravske banke te uz osobni pristup, fleksibilnost i brzinu realizacije usluge odaberite pravi proizvod skrojen upravo prema vašim potrebama.

Veliki vodič kroz goriva
Kako kaloričnost goriva utječe na vaš motor?
pogledajte na vecernji.hr
Vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice vecernji.hr kliknite na "Slažem se".