restrukturiranje

Ježić potvrdio da prestaje biti većinski vlasnik Diokija

Foto: 'Goran Kovacic/PIXSELL'
Ježić potvrdio da prestaje biti većinski vlasnik Diokija
21.03.2012.
u 17:45
Robert Ježić potpisao je sporazum o vlasničkom restrukturiranju petrokemijske industrije Dioki.
Pogledaj originalni članak

"Traženi dokument je potpisan", napisao je Robert Ježić u SMS poruci Poslovnom dnevniku i tako potvrdio da prestaje biti većinski vlasnik petrokemijske industrije Dioki, što je radnicima te tvrtke jučer rekao ministar gospodarstva Radimir Čačić.

Ježić je, dakle, pristao potpisati sporazum o vlasničkom restrukturiranju, ali nije otkrio i kakva će biti nova vlasnička struktura. Dogovor će se naći na sjednici Vlade u četvrtak, a ujutro će ključnim vjerovnicima biti utvrđeno točno stanje duga sa svim pripadajućim kamatama.

Cijeli članak možete pročitati ovdje.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

BI
bilikamen
20:14 21.03.2012.

Kako došlo, tako ošlo. Čini mi se da je taj Ježičak najpošteniji lopov. Jednostavno vratio što nije njegovo. Nema čovjek što izgubiti i onako ništa nije imao. Pošteno.

HA
Harpoon
21:03 21.03.2012.

Previše je štete učinio, previše novaca izvukao za sebe i prijatelje, da bi se na kraju izvukao samo nagodbom sa Bajom. Moguće samo u bananarama državici poput Hrvatske koja pretendira da bude lider u regiji. Svašta. On, mislim na Ježiča, naslijedio je oporučno od bogatog oca i OKI i Novi List.

AL
alphazulu99
21:40 21.03.2012.

Da li je to onaj Jezic sto financira predsjednicke kampanje?