Zrakoplovna linija

Izravni letovi Spanairom iz Zagreba u Barcelonu do listopada

Foto: Solar Impulse
Izravni letovi Spanairom iz Zagreba u Barcelonu do listopada
26.04.2010.
u 12:32
Dosad se u Barcelonu letjelo s presjedanjem u Münchenu, Ženevi ili pak Beču. Tjedno će u Barcelonu iz Zračne luke Zagreb biti organizirane jedna ili dvije linije.
Pogledaj originalni članak

Španjolski zrakoplovni prijevoznik Spanair u srijedu uvodi izravnu liniju Barcelona-Zagreb-Barcelona. Dosad se za Barcelonu letjelo s presjedanjem u Münchenu, Ženevi ili pak Beču.

Od travnja do listopada putnici koji su za svoje odredište odaberu Barcelonu ondje će iz Zračne luke Zagreb moći letjeti od 26. do 28. travnja ponedjeljkom i srijedom iz Barcelone u Zagreb u 12.15 sati te iz Zagreba u Barcelonu istim danima u 15.05 sati, odnosno od 30. travnja do 23. srpnja petkom iz Barcelone u Zagreb u 11.30 sati te iz Zagreba u Barcelonu u 16.25 sati. Letovi su organizirani do listopada.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.