Karijera

Irena Jolić-Šimović iz T-HT-a jedna je od mladih svjetskih lidera

Foto: Arhiva VL
Irena Jolić-Šimović iz T-HT-a jedna je od mladih svjetskih lidera
05.03.2010.
u 10:27
Irena Jolić-Šimović, članica uprave T-HT-a i glavna operativna direktorica za poslovne korisnike, prva je osoba iz Hrvatske koju je Svjetski ekonomski forum uvrstio na listu Mladih svjetskih lidera.
Pogledaj originalni članak

Svjetski ekonomski forum (World Economic Forum) dodijelio je iznimno priznanje Ireni Jolić-Šimović, članici uprave T-HT-a i glavnoj operativnoj direktorici za poslovne korisnike, uvrstivši je na listu Mladih svjetskih lidera za 2010. godinu. Time Irena Jolić-Šimović postaje članica Foruma Mladih svjetskih lidera koji trenutačno uključuje 660 istaknutih osoba diljem svijeta što udružuju svoja znanja i energiju u izgradnju bolje budućnosti.

Ova nezavisna međunarodna organizacija mlade lidere odabire iz različitih područja – iz poslovnog sektora, državnih institucija, znanosti, medija, neprofitnih organizacija, umjetnosti, kulture, itd., a ističu se svojim profesionalnim postignućima, izvanrednim liderskim sposobnostima i predanošću društvu.

Mlade svjetske lidere u 2010. odabralo je izborno povjerenstvo, koje se sastoji od eminentnih međunarodnih medijskih lidera, a na čelu kojeg je jordanska kraljica Rania Al Abdullah. Između gotovo 5000 kandidata iz 72 zemlje, odabrano je 197 lidera, od kojih 46 dolazi iz Europe, a Irena Jolić-Šimović jedina je mlada liderica dosad izabrana iz Hrvatske.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.