162,4 milijuna kuna

Ingra ne može platiti kamatu ulagačima

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
Ingra ne može platiti kamatu ulagačima
08.12.2013.
u 18:27
Riječ je o izdanju “teškom” 162,4 milijuna kuna, za kamatu su trebali skupiti oko 10 milijuna kuna
Pogledaj originalni članak

Ingra je u petak izvijestila Zagrebačku burzu da ne može platiti kamatu za obveznicu INGR-O-11CA. S obzirom na to da je riječ o izdanju “teškom” 162,4 milijuna kuna, za kamatu su trebali skupiti oko 10 milijuna kuna. Uprava se pozvala na Zakon o financijskom poslovanju i predstečajnoj nagodbi po kojem se dužniku ne smiju obračunavati kamate, a imateljima obveznice poručili su da su imali pravo svoje obveznice i pripadajuće kamate upisati u knjigu vjerovnika kada je nagodba otvarana.

>> Ingra okuplja hrvatske tvrtke radi proboja u Kurdistanu

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.