Robna kuća

IKEA iz prodaje povlači stropne svjetiljke HYBY, LOCK i RINNA

Foto: Marko Prpić/Pixsell
IKEA iz prodaje povlači stropne svjetiljke HYBY, LOCK i RINNA
09.02.2016.
u 15:55
Navedene svjetiljke povlače zbog opasnosti od ispadanja stakla
Pogledaj originalni članak

IKEA je objavila da iz prodaje povlači stropne svjetiljke HYBY, LOCK i RINNA zbog opasnosti od ispadanja stakla.

- IKEA je zaprimila izvješća kupaca o ispadanju stakla s navedenih stropnih svjetiljki. U nekoliko slučajeva kupcima je bila potrebna liječnička pomoć, a jedan kupac prijavio je šivanje rane- navodi se u priopćenju objavljenom na stranicama tvrtke.

Ističu da je sigurnost proizvoda izuzetno važna za tvrtku IKEA te kupce navedenih svjetiljki mole da ih odmah uklone sa stropova te ih vrate u robnu kuću IKEA gdje će dobiti puni povrat novca. Račun, kako navode, nije potreban. 

>> Povlači se s tržišta Šafram Paprika tucana ljuta od 35 i 50 grama

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SA
samoborka
07:34 10.02.2016.

IKEA stalno nesto povlaci iz prodaje. Znaci li to da u svom asortimanu ima krs od robe ili pak da obazrivije od konkurencije vodi brigu o sigurnosti svojih kupaca?