PROMJENA VODSTVA

IBM imenovao Tomislava Baluna za novog poslovnog direktora

Foto: IBM
Tomislav Balun
Foto: IBM
Tomislav Balun
18.07.2019.
u 12:58
Završio je studij za Poslovnu administraciju i upravljanje na Sveučilištu u Warwicku.
Pogledaj originalni članak

IBM je danas objavio imenovanje Tomislava Baluna na funkciju novog poslovnog direktora IBM-a Hrvatska. Balun će biti odgovoran za sve prodajne aktivnosti IBM-a na hrvatskom tržištu, uključujući cjelokupni portfelj IBM-ovih proizvoda i usluga.

Damir Zec, dosadašnji poslovni direktor IBM-a Hrvatska, imenovan je na poziciju Territory Service Leadera za IBM-ovu regiju jugoistočne Europe.

U sklopu svoje nove pozicije, Balun će nastaviti pružati podršku lokalnoj zajednici te IBM-ovim poslovnim partnerima i korisnicima na projektima digitalne transformacije poslovanja te stvaranju usluga dodane vrijednosti i inovacija temeljenih na najnovijim tehnološkim rješenjima poput umjetne inteligencije, računarstva u oblaku, blockchaina te rješenja s područja sigurnosti.

Tijekom svoje dvadesetogodišnje karijere u IBM-u, obnašao je brojne rukovodeće pozicije na području prodaje, softverskog poslovanja i Clouda u Hrvatskoj te na području jugoistočne Europe. Završio je studij za Poslovnu administraciju i upravljanje na Sveučilištu u Warwicku, priopćili su iz IBM-a.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.