Prihodi narasli za 11%

Hrvatska pošta ostvarila dobit od 128 milijuna kuna

Foto: Nino Strmotić/Pixsell
Hrvatska pošta ostvarila dobit od 128 milijuna kuna
04.11.2009.
u 11:15
Hrvatska pošta u prvih je devet mjeseci ove godine ostvarila dobit od 128 milijuna kuna čime je nastavljen pozitivni trend u poslovanju. Ukupni prihodi u odnosu na prošlu godinu povećani su za 11 posto.
Pogledaj originalni članak

Hrvatska pošta u prvih je devet mjeseci ove godine ostvarila dobit od 128 milijuna kuna čime je nastavljen pozitivni trend u poslovanju. Ukupni prihodi u odnosu na prošlu godinu povećani su za 11 posto, odnosno milijardu i 254 milijuna kuna, dok su prihodi od poštanskih usluga čak 19 posto viši nego u prošlogodišnjem razdoblju.

Nakon prošlogodišnjeg minusa od 50 milijuna kuna, čime je zaključeno prošlogodišnje poslovanje, u Hrvatskoj pošti dogodile su se strukturne promjene nakon čega se poslovanje tvrtke poboljšalo. Kako bi se spremno dočekala 2013. godina i liberalizacija poštanskog tržišta, Hrvatska pošta je pokrenula restrukturiranje cjelokupnog poslovnog sustava.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.