Dokapitalizacije jedine domaće banke

HPB dobio 100 milijuna kuna svježeg kapitala od države

Foto: arhiva VL
HPB dobio 100 milijuna kuna svježeg kapitala od države
04.01.2010.
u 13:28
Kapital je HPB-u uplaćen hibridnim instrumentom, a radi se o dva depozita oročena na pet godina s opcijom da se mogu zamijeniti dionicama.
Pogledaj originalni članak

Mjesecima najavljivana dokapitalizacija HPB-a obavljena je ovih dana, prenosi Poslovni dnevnik navodeći da je pedeset milijuna kuna uplatio Fond za financiranje razgradnje i zbrinjavanja nuklearnog otpada i istrošenog nuklearnog goriva NE Krško, dok je druga polovica stigla od Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje.

Isti izvor navodi da je kapital uplaćen hibridnim instrumentom i da se radi o dva depozita oročena na pet godina s opcijom da se mogu zamijeniti dionicama.

S obzirom na način izvršenja dokapitalizacije izmjena u vlasničkoj strukturi banke nema.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
-obrisani-
13:48 04.01.2010.

Evo friške love.Možda se zato Sanader hoće vratiti.Namirisala zvijer meso.

Avatar sebastian
sebastian
18:03 04.01.2010.

Drzava je pokrenula inflator u pogon i nastampala papira koji se zove Kuna u \"vrijednosti od 100 miliona\" narode mjenjajte sto vise love u EURO ili Svicarske Franke, ne vjerujte papirima, zasto Hrvatska banka daje najvise kamata 5-6%,na kune, a banke u Svicarskoj samo 0,125%; to moze svakoga dana da pukne i da kazu od sutra vrijede Kune samo jos 50%, isto kako su neki dan rekli da ce od utra biti nove 50Kune i 100 Kune ili nesto slicno !!!!! znaci blesava rulja neka se snalazi kako ce promijeniti, drze vas sve za budale i ovce, u normalnoj zemlji bi bilo da se to najmanje 6 mjesec unapried najavi !!!!