Ulaganja

HBOR odobrio Valamar Rivieri 24,3 milijuna eura za dizanje kvalitete

Foto: Grgur Žučko/pixsell
HBOR odobrio Valamar Rivieri 24,3 milijuna eura za dizanje kvalitete
25.03.2016.
u 06:00
Plan je Valamar Riviere ulaganje u unapređenje standarda kvalitete u destinacije Poreč, Rabac, Krk i Dubrovnik
Pogledaj originalni članak

 Valamar Riviera sklopila je ugovor o kreditu s HBOR-om vrijedan 24,3 milijuna eura namijenjen za ulaganja u unapređenje standarda kvalitete u destinacijama Poreč, Rabac, Krk i Dubrovnik za sezonu 2016. godine, objavila je kompanija putem Zagrebačke burze.

Krajnji rok dospijeća je 2033. godina. Na prošlotjednoj sjednici Nadzornog odbora Valamar Riviere odobrena je investicija od 196 milijuna kuna u Family Life Bellevue Resort u Rapcu. Plan je podići kvalitetu i broj smještajnih jedinica od četiri zvjezdice te kreirati nove vodene, obiteljske, ugostiteljske i sportske sadržaje. Valamar Riviera u destinaciju Rabac do 2018. godine planira uložiti ukupno 430 milijuna kuna.

Lani je iznesen plan repozicioniranja kampa Krk koji bi u sezonu trebao ući i kao prvi s pet zvjezdica u Hrvatskoj. Nakon mjeseci čekanja vezanih za promjenu Vlade, i HBOR je izgleda počeo odobravati sredstva koja su bila “na čekanju”. Još krajem prošle godine iz te banke rečeno je da su u dvije godine u velikoj mjeri sufinancirali obnovu i gradnju 25 hotela. Prema lanjskim podacima, HBOR je u posljednje četiri godine odobrio za turizam više od pet milijardi kuna.

>>Financijski direktor godine Valamarov Marko Čižmek

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.