Promo

H1 Telekom i Optima Telekom od danas jedna kompanija

Foto: PR FOTO
H1 Telekom i Optima Telekom od danas jedna kompanija
VL
Autor
PR Članak
01.08.2017.
u 15:45
Pripajanjem društva H1 Optimi ostvarit će se pozitivne sinergije na relaciji društava, što će omogućiti povećanje vrijednosti Optime za svoje postojeće i nove dioničare, kao i za bivše dioničare H1.
Pogledaj originalni članak

Na temelju rješenja o pripajanju Trgovačkog suda, u Zagrebu je danas zaključeno pripajanje H1 Telekoma Optima Telekomu. Od sada ove dvije kompanije djeluju udruženo, kao jedna kompanija, koja predstavlja kvalitetnu opciju za korisnike telekomunikacijskih usluga pod imenom Optima Telekoma.

Nakon niza uspjeha i stabilizacije vlastitog poslovanja, Optima je u srpnju prošle godine prepoznala mogućnost dugoročnog povećanja vrijednosti kompanije kroz pripajanje H1 Telekoma. Danas je pripajanje zaključeno te od sada ove dvije kompanije nastupaju udruženo, kao jedna stabilna i snažna, tržišno relevantna tvrtka, koja predstavlja kvalitetnu opciju za korisnike telekomunikacijskih usluga.

"Nakon provedbe pripajanja pred nama je sada realizacija svih sinergijskih potencijala koji će osigurati povećanje poslovne efikasnosti i još uspješnije buduće poslovanje Optima Telekoma. U konačnici će to donijeti značajno veću vrijednost dioničarima, ali i još kvalitetnije i atraktivnije opcije za korisnike telekomunikacijskih usluga. S kolegama iz H1 razmijenit ćemo najbolje prakse i znanja, nastavit ćemo investirati u korisnika, infrastrukturu, dodatno podizanje kvalitetne mreže i većih brzina, te razvoj novih proizvoda." - izjavio je predsjednik Uprave Optima Telekoma, Zoran Kežman.

Pripajanjem društva H1 Optimi ostvarit će se pozitivne sinergije na relaciji društava, što će omogućiti povećanje vrijednosti Optime za svoje postojeće i nove dioničare, kao i za bivše dioničare H1. Financijska, organizacijska i pravna konsolidacija Optime i H1 omogućit će dodatno osiguranje stabilnosti poslovanja tih društava, ispunjavanje obaveza prema korisnicima i zaposlenicima, ali i otplate duga svim vjerovnicima. H1 Telekom kao pripojeno društvo, pripaja se Optima Telekomu kao društvu preuzimatelju prijenosom cjelokupne imovine, svih prava i obveza H1.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.